Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

SupplyTech Breakthrough roept SupplyTech Breakthrough roept TEKLYNX uit tot AIDC-onderneming van het jaar

Datum: 06/07/2023 / Categorie: Awards, Persberichten

 

SupplyTech Breakthrough Award AIDC Company of the Year BadgeTEKLYNX International, wereldwijd bekend om hun etiketteersoftwareoplossingen, kondigde vandaag aan te zijn onderscheiden met de AIDC Company of the Year-award (onderneming van het jaar) in het jaarlijkse SupplyTech Breakthrough Awards-programma van SupplyTech Breakthrough.

 

Met deze onderscheiding krijgt TEKLYNX een erkenning voor uitmuntende diensten en wereldwijde etiketteringsproducten. Het feit dat TEKLYNX tot AIDC Company of the Year (onderneming van het jaar) wordt uitgeroepen, benadrukt de toewijding en inzet van TEKLYNX om veilige, efficiënte en betrouwbare etiketteringsoplossingen aan te bieden die aan de industriële normen en voorschriften voldoen, fouten minimaliseren en bedrijven over de hele wereld helpen om betere barcodes te genereren.

 

"Dank aan SupplyTech Breakthrough dat het erkent dat we de klok rond werken om ons te onderscheiden door middel van klantenondersteuning en innovatie", aldus Thierry Mauger, president van TEKLYNX International. "We zijn er enorm trots op te weten dat onze softwareoplossingen bijdragen aan de groei en het succes van onze klanten."

 

TEKLYNX verzorgt de volledige levenscyclus van barcode-etiketten. Etiketontwerp, afdrukautomatisering, automatische etiketgoedkeuringsworkflows, gebruikersrollen en -rechten, volledige auditgeschiedenis van wijzigingen, opmerkingen en afdrukgeschiedenis voor elk etiket, plus gecentraliseerd etiketbeheer zit allemaal in de TEKLYNX-softwaresuite. De schaalbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit van de softwareoplossingen van TEKLYNX onderscheidt hen in de AIDC-ruimte.

 

"We zijn vereerd dat we ons TEKLYNX 'AIDC Company of the Year!' (onderneming van het jaar) mogen noemen! Meer dan ooit kijken fabrikanten naar barcodes en hoe hun etiketteerproces efficiënter en nauwkeuriger kan functioneren, om nog maar te zwijgen van veilig", zegt Bryan Vaughn, Managing Director van SupplyTech Breakthrough Awards. "TEKLYNX is een uitstekend voorbeeld van een AIDC organisatie die de markt openbreekt met zijn schaalbare software oplossingen en ongeëvenaarde klantenondersteuning. Aangezien de behoeften van de toeleveringsketen snel veranderen, kunnen hun etiketteeroplossingen meegroeien en hun klanten positioneren voor een succesvolle toekomst."

 

Meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 170 landen vertrouwen op de producten van TEKLYNX en de mensen erachter. Meer informatie vindt u op teklynx.com.

 

OVER TEKLYNX INTERNATIONAL

TEKLYNX International helpt toeleveringsketens beter te werken. Met meer dan 30 jaar ervaring is TEKLYNX wereldwijd marktleider vanwege zijn betrouwbare software en superieure klantenondersteuning. Bezoek teklynx.com of bel TEKLYNX in uw regio. Barcode Better™ with TEKLYNX.

 

OVER SUPPLYTECH BREAKTHROUGH

Als onderdeel van de Tech Breakthrough- organisatie, een toonaangevende wereldwijde leverancier van marktintelligentie en erkenningsplatforms voor technologische innovatie en leiderschap, richt het SupplyTech Breakthrough Awards programma zich op het eren van innovatie en marktdoorbraken in supply chain & logistieke technologieën, services, bedrijven en producten over de hele wereld. Meer informatie vindt u op SupplyTechBreakthrough.com.

Terug naar het nieuws