Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

Videó: Megjelent a SENTINEL és LABEL ARCHIVE 2021!

Megjelent a SENTINEL és LABEL ARCHIVE 2021!

Megjelent a SENTINEL és LABEL ARCHIVE 2021!

 

Nézze meg, mik az újdonságok a TEKLYNX 2021-es vállalati szintű címkekezelési termékekben, amelyek a még jobb kapcsolatokra koncentrálnak.

 

Kattintson ide a SENTINEL vagy a LABEL ARCHIVE 2021 próbaverziójának igényléséhez.

 

 
Videoátirat Videoátirat
VIDEOÁTIRAT

Mit jelentenek a jobb kapcsolatok az ellátási lánc egészében?   

 

Mindent.   

 

Ha stabil a kapcsolat a szervezetek, információk és emberek között, azzal vállalata az ellátási lánc sikeres része lehet. A kapcsolatok teszik lehetővé, hogy az élelmiszeripari gyártók biztosíthassák az élelmiszerek biztonságát, hogy a gyógyszeripar feldolgozhassa az életmentő orvosságokat, hogy a kiskereskedelem biztosítsa azt a tökéletes ajándékot a különleges alkalomra, és még ennél is sokkal többet...

 

A TEKLYNX tisztában van ezen kapcsolatok erejével.     

 

Bemutatjuk a TEKLYNX 2021-es vállalati szintű címkekezelési szoftvermegoldásait, amelyek a még jobb kapcsolatokra koncentrálnak. 

 

Egy olyan fontos üzletágban, mint az Öné, a bukás nem opció. Ezért fejlesztettük ki a SENTINEL, a TEKLYNX nyomtatásautomatizálási megoldásának 2021-es változatát, hogy Ön biztosan kapcsolatban maradjon. Az új automatikus tartalék kiszolgáló funkcióval a SENTINEL azonnal felismeri, ha vállalata elsődleges szervere meghibásodik, és tartalék kiszolgálója automatikusan az elsődleges szerver helyébe lép. A SENTINEL 2021 használatával az állásidő miatt már nem kell aggódnia a címkézési folyamatban. 

 

A címkézési folyamat auditálásának visszakövethetősége elengedhetetlen, ha meg akar felelni az ipari szabványoknak, és biztosan el akarja kerülni a hibákat. A LABEL ARCHIVE 2021, a TEKLYNX biztonsági és nyomon követő címkéző szoftvere által a legelső lépéstől a legutolsóig végigkövethető egy címke sorsa az új és továbbfejlesztett LABEL ARCHIVE WEB segítségével. A felület modernizációja egyszerűbb navigációt és hozzáférést biztosít, így az igényléstől a tervezésen át a nyomtatásig nyomon követheti címkéit.  

 

Bár egy vonalkód kicsi, sokszor ez az egyetlen kapcsolat Ön és az Ön által vásárolt étel, a szükséges gyógyszer, vagy az átvett csomag között, nélküle leállna az ellátási lánc. A TEKLYNX 2021-es termékeire bármikor rábízhatja kapcsolatai biztonságát.  

 

Igényeljen ingyenes bemutatót még ma, hogy élőben is megtekintse a TEKLYNX 2021-es vonalkódos címkéző szoftvermegoldásait. 

 

2021. évi termékeink a kapcsolatokat helyezik előtérbe, mert ha jobb a csatlakozás, még jobban támaszkodhat a vonalkódokra. 

Keressen minket

Vállalati szintű címkekezelési szoftver

 

Töltse ki a lenti űrlapot, és kérjen ingyenes tanácsadást SENTINEL, LABEL ARCHIVE vagy TEKLYNX CENTRAL termékünkkel kapcsolatban.

Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező