TEKLYNX - toonaangevend in barcode-etikettensoftware

Bedrijfsgerichte beheersoplossingen voor etikettering

TEKLYNX verandert desktopetiketten printen in echte bedrijfsetikettering in een server-gebaseerde instelling. Door middel van centraal geconcentreerde ontwerpsoftware voor etiketten, biedt TEKLYNX geautomatiseerd printen, trapsgewijze goedkeuring, en echt internetdrukwerk, terwijl de administratie met beheerde licenties voor scanners en printers vereenvoudigd wordt.

 + Meer informatie over dit product

Producten:
SENTINEL
PRINT MODULE
LABEL ARCHIVE

Etikettenontwerp­oplossingen

TEKLYNX softwareproducten voor productidentificatie bieden krachtige, gebruiksvriendelijke etikettenontwerpsoftware-oplossingen voor bedrijfsbrede en zelfstandige toepassingen. Onze barcodesoftwarepakketten bieden geavanceerde functies voor diverse etikettenvoorraden, waaronder thermische labels en thermische overdrachtslabels, om lettertypes en producten in een groot scala aan toepassingssystemen uniek te identificeren in nagenoeg elke branche.

 + Meer informatie over dit product

Producten:
CODESOFT
LABELVIEW
LABEL MATRIX

TEKLYNX CENTRAL
OPLOSSING

TEKLYNX CENTRAL combineert de bewezen technologie van TEKLYNX barcode-ontwerp-, etiketten print-,en bijhoudsoftware in een enkele oplossing die uw productie-omgeving ondersteunt TEKLYNX CENTRAL is een enkelvoudig geïntegreerd etiketten-softwaresysteem dat speciaal is ontworpen om u te helpen voldoen aan de industriespecificaties.

 + Meer informatie over dit product

Producten:
TEKLYNX CENTRAL
TEKLYNX CENTRAL CFR
TEKLYNX CENTRAL GHS

Informatiecentrum

De informatie die u nodig hebt binnen handbereik, zo haalt u het meeste uit uw TEKLYNX barcode-softwareproducten. Download bestanden en voorzieningen om uw applicatie te optimaliseren. Plan hulp bij installatie of configuratie ter plaatse in op uw computer. Zoek antwoorden op uw vragen over uw etiketten-, bijhoud-, en barcode-software. Leer hoe u de eenvoudige geïntegreerde functies van uw barcode-etikettensoftware moet gebruiken. Het TEKLYNX informatiecentrum biedt onmiddellijke toegang tot de informatie die u zoekt.

+ Bekijk alle bronnen

Partnerprogramma's


Onze partners genieten een scala aan voordelen, van de mogelijkheid om TEKLYNX producten te verkopen en te ondersteunen, tot het ontvangen van gekwalificeerde verkooprichtlijnen rechtstreeks van TEKLYNX. We bieden verschillende Partnerprogramma's aan om bij uw eisen voor het partnerschap aan te sluiten. Om erachter te komen welk programma de meeste voordelen voor de doelstellingen en behoeften van uw bedrijf biedt, bekijkt u de rechts vermelde mogelijkheden.

Als u meer informatie over TEKLYNX Partnerprogramma's wilt, neemt u contact op met TEKLYNX in uw regio. + Meer informatie

TEKLYNX ONDERSTEUNING

Het TEKLYNX technische ondersteuningsteam biedt oplossingen voor technische problemen die zich voordoen tijdens het gebruik van de TEKLYNX barcodesoftwareproducten. Hieronder vallen problemen met functies en functionaliteit, installatieproblemen, OS compatibiliteitsproblemen, en software-gerelateerde foutmeldingen. + Lees meer

TOP