Europa (Nederlands)
Kies uw locatie

Kies de taal van uw locatie voor de beste website ervaring

Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Integratie etikettering ERP-systeem

• Een afname van 75% van de ontwikkelingstijd en arbeidskosten van etikettensjablonen.
• Een afname van 50% van etiketteringsfouten en de daaraan gekoppelde retouren van klanten.
• Aanzienlijke omzetvergroting.

Klinkt intrigerend?

Dit zijn echte resultaten die TEKLYNX-klanten ervoeren door het integreren van hun ERP-systeem met hun etiketteringssysteem. Deze integratie verbetert de efficiëntie door het creëren van een gemeenschappelijke database en gebruikersinterface waardoor volledige toegang tot gegevens binnen de organisatie mogelijk wordt. Etiketten kunnen snel en met minimale fouten worden afgedrukt.

 

 

TEKLYNX-oplossingen kunnen worden geïntegreerd met elk ERP-systeem, waaronder Enterprise IQ, Epicor, Global Shop Solutions, IFS, Infor, IQMS, Microsoft Dynamics, NetSuite, Oracle JD Edwards, Sage, SAP, SYSPRO, en nog veel meer.

 

Wij zijn hier om u te helpen met de integratie van het ERP-systeem, bedrijfsetikettenbeheer en het implementeren van efficiëntie in etiketteringssystemen. Vul het korte formulier hieronder in om het gesprek op gang te brengen, en iemand van TEKLYNX zal contact met u opnemen.

Neem contact op

Wij zijn hier om u te helpen met de integratie van het ERP-systeem, bedrijfsetikettenbeheer en het implementeren van efficiëntie in etiketteringssystemen. Vul het korte formulier in om het gesprek op gang te brengen, en iemand van TEKLYNX zal contact met u opnemen.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld