Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over Ons

TEKLYNX International in de FL100+-lijst van top software- en technologie-aanbieders 2017 van Food Logistics

Datum: 15/12/2017 / Categorie: Persberichten, Awards

 

TEKLYNX International, ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftware ontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag bekend dat het een plaats heeft verdiend in Food Logistics’ begeerde FL100+ lijst 2017 voor top software- en technologie-aanbieders, voor het derde jaar op rij. De selectieve lijst, opgenomen in het november/decembernummer 2017 van Food Logistics Magazine, vermeldt software- en technologieaanbieders wiens producten en diensten cruciaal zijn voor bedrijven in de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankentoeleveringsketen.

 

“We zijn vereerd dat we zijn geselecteerd voor de Food Logistics‘ prestigieuze FL100+ lijst voor het derde jaar op rij, omdat dit de voortdurende toewijding van TEKLYNX toont in het voorzien van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie van uiterst efficiënte barcodesoftwareoplossingen en ongeëvenaarde klantenondersteuning,” zegt Doug Niemeyer, algemeen directeur van TEKLYNX. “Fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken, groothandelaren en retailers vertrouwen op TEKLYNX barcode- en RFID-etiketteringsoplossingen om het etiketteren veilig, betrouwbaar, compatibel en efficiënt te maken.”

 

Al decennialang helpt TEKLYNX voedingsmiddelen- en drankenbedrijven met het stroomlijnen van etiketteringswerkzaamheden, terwijl het bedrijf de huidige branchespecifieke regelgeving zoals het Produce Traceability Initiative (PTI), Food Safety Modernization Act (FSMA), en Food Information for Consumers voorblijft, en voedselfeiten en allergenen kan markeren met de TEKLYNX’ WYSIWYG (”What You See Is What You Get”) dynamische stijlfunctie. Voor meer informatie raadpleegt u de TEKLYNX infographic Navigeren door de vereisten voor het voedingsmiddelenetiket .

 

Momenteel is TEKLYNX de enige aanbieder van barcode-etiketteringsoplossingen die abonnementslicenties aanbiedt – waardoor het mogelijk is dat voedingsmiddelen- en drankenbedrijven met het gebruik van TEKLYNX kunnen beginnen voor een lage instapprijs – terwijl er gelaagde oplossingen worden geboden die voldoen aan de etiketteringsbehoeften van de voedingsmiddelen- en drankenbedrijven in allerhande groottes en die ontworpen zijn om in de tijd met de bedrijven mee te groeien.

 

Voor het bekijken van de Food Logistics‘ 14e jaarlijkse FL100+ te bekijken lijst gaat u naar foodlogistics.com en voor meer informatie over de barcode-etiketteringssoftwareoplossingen van TEKLYNX gaat u naar teklynx.com.

 

Over TEKLYNX International

TEKLYNX International ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftware ontwikkelaar en aanbieder van oplossingen. TEKLYNX, al meer dan 30 jaar branche-innovator, helpt bedrijven soepel en efficiënt te werken door het implementeren van etiketteringsoplossingen die de werkzaamheden stroomlijnen terwijl men de branchespecifieke naleving en opkomende regelgeving voorblijft. TEKLYNX is wereldberoemd om zijn klantenservice; men biedt flexibele aankoopopties, een ongeëvenaarde service en ondersteuning, en een uitgebreid productaanbod dat in de tijd met de bedrijven meegroeit. Met activiteiten in de Verenigde Staten, Europa, Japan, Latijns-Amerika, China en Singapore, bouwen meer dan 630.000 bedrijven in meer dan 120 landen op de geïntegreerde softwareoplossingen van TEKLYNX voor hun normen voor succes.

 

Voor meer informatie gaat u naar teklynx.com, LinkedIn, Twitter @Teklynx, en Facebook.com/TEKLYNXInternational.

Terug naar het nieuws