Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Hier zijn de producten van 2021!

Hier zijn de TEKLYNX-producten van 2021!

Hier zijn de producten van 2021!

 

Bekijk wat er nieuw is in de TEKLYNX 2021 etikettenbeheersproducten voor bedrijven, ontworpen voor betere verbindingen.

 

Klik hier om een gratis 30-dagen demoversie van TEKLYNX’ 2021-versie van LABEL MATRIX, LABELVIEW of CODESOFT te downloaden. Voor het aanvragen van een demoversie van SENTINEL of LABEL ARCHIVE, klikt u hier.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Wat betekent het hebben van betere verbindingen in de toeleveringsketen?   

 

Alles.   

 

Sterkere verbindingen tussen organisaties, informatie, en mensen, maken van uw bedrijf een succesvol onderdeel van de toeleveringsketen. Verbindingen maken het mogelijk voor fabrikanten in de voedingsindustrie om de voedselveiligheid te waarborgen, de farmaceutische industrie om levensreddende medicijnen te verwerken, de detailhandel om het perfecte cadeau te bieden voor een speciale gelegenheid, en ga zo maar door ...

 

Bij TEKLYNX begrijpen we de kracht van deze verbindingen.   

 

We introduceren de TEKLYNX 2021 softwareoplossingen voor barcode-etiketten, ontworpen voor betere verbindingen. 

 

Met nieuwe cloud-integraties in TEKLYNX 2021 etikettenontwerpsoftware, wordt u niet langer beperkt tot de gegevens die zich binnen de muren van uw bedrijf bevinden. Iedereen heeft overal vandaan veilige toegang tot gegevens voor een eenvoudigere connectiviteit. Of het nu gaat om andere locaties binnen uw organisatie, of een medewerker die op afstand werkt, verbinding maken met de gegevens in de cloud is nog nooit zo eenvoudig geweest. 

 

Bij TEKLYNX begrijpen we dat u altijd in een hoog tempo werkt, dus hebben we het eenvoudiger voor u gemaakt om onderweg te zijn met Touch2Print – een nieuwe afdrukinterface die speciaal geoptimaliseerd is voor uw Windows-tablet. 

 

In een bedrijf dat zo belangrijk is als het uwe, is het uitvallen van een systeem geen optie. Daarom hebben we, de 2021-versie van SENTINEL, de oplossing voor automatisering van het afdrukken van TEKLYNX, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u verbonden blijft. Met de nieuwe automatische back-upserverfunctie, wanneer de primaire server in uw organisatie defect raakt, herkent SENTINEL dit direct en wordt uw back-upserver automatisch uw primaire server. Met SENTINEL 2021 is uitvaltijd in uw etiketteringsproces één ding waarover u zich geen zorgen hoeft te maken. 

 

Het hebben van een audittrail van uw etiketteringsproces is essentieel om te voldoen aan de regelgeving in de branche en om ervoor te zorgen dat fouten worden voorkomen. Met LABEL ARCHIVE 2021 de etiketteringssoftware voor veiligheid en traceerbaarheid van TEKLYNX hebt u toegang tot de geschiedenis van een etiket van begin tot einde via het nieuwe en verbeterde LABEL ARCHIVE WEB. Een moderne update van de interface biedt eenvoudigere navigatie en toegankelijkheid, zodat u uw etiketten kunt volgen vanaf de aanvraag tot het ontwerp tot het afdrukken.  

 

Ondanks dat barcodes klein zijn, zijn ze een van de vele verbinders tussen u en het voedsel dat u koopt, het medicijn dat u nodig heeft, of te verpakkingen die u ontvangt, en zonder hen, stopt de toeleveringsketen. U kunt op de TEKLYNX 2021 producten rekenen om uw verbindingen veilig te houden.  

 

Vraag vandaag een gratis demo aan om de TEKLYNX 2021 softwareoplossingen voor barcode-etiketten in actie te zien. 

 

Onze 2021-producten zijn ontworpen met verbindingen in het achterhoofd, want wanneer u beter verbindt, barcodeert u beter. 

Beter verbinden met TEKLYNX 2021-producten

Barcodesoftware is een geïntegreerde oplossing die mensen, systemen en gegevens verbindt met de mondiale toeleveringsketen. De TEKLYNX 2021-oplossingen voor etikettenontwerp en etikettenbeheer voor bedrijven zijn ontworpen voor betere verbindingen. Want als u beter kunt verbinden, kunt u beter barcoderen.

 

Vul dit formulier in om een gratis 30-dagen demoversie van CODESOFT 2021, LABELVIEW 2021, LABEL MATRIX 2021, LABEL ARCHIVE 2021, SENTINEL 2021, of PRINT MODULE 2021 te ontvangen.

Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
OPMERKING:  Het installatiebestand voor demoversies wordt niet onmiddellijk gedownload nadat het formulier is verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres gestuurd.
Verplicht veld