Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: Hier zijn SENTINEL & LABEL ARCHIVE 2021!

Hier zijn SENTINEL & LABEL ARCHIVE 2021!

Hier zijn SENTINEL & LABEL ARCHIVE 2021!

 

Bekijk wat er nieuw is in de TEKLYNX 2021 etikettenbeheersproducten voor bedrijven, ontworpen voor betere verbindingen.

 

Klik hier voor het aanvragen van een demoversie van SENTINEL of LABEL ARCHIVE 2021.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Wat betekent het hebben van betere verbindingen in de toeleveringsketen?   

 

Alles.   

 

Sterkere verbindingen tussen organisaties, informatie, en mensen, maken van uw bedrijf een succesvol onderdeel van de toeleveringsketen. Verbindingen maken het mogelijk voor fabrikanten in de voedingsindustrie om de voedselveiligheid te waarborgen, de farmaceutische industrie om levensreddende medicijnen te verwerken, de detailhandel om het perfecte cadeau te bieden voor een speciale gelegenheid, en ga zo maar door....

 

Bij TEKLYNX begrijpen we de kracht van deze verbindingen.     

 

We introduceren de TEKLYNX 2021 softwareoplossingen voor barcode-etiketten, ontworpen voor betere verbindingen. 

 

In een bedrijf dat zo belangrijk is als het uwe, is het uitvallen van een systeem geen optie. Daarom hebben we, de 2021-versie van SENTINEL, de oplossing voor automatisering van het afdrukken van TEKLYNX, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u verbonden blijft. Met de nieuwe automatische back-upserverfunctie, wanneer de primaire server in uw organisatie defect raakt, herkent SENTINEL dit direct en wordt uw back-upserver automatisch uw primaire server. Met SENTINEL 2021 is uitvaltijd in uw etiketteringsproces één ding waarover u zich geen zorgen hoeft te maken. 

 

Het hebben van een audittrail van uw etiketteringsproces is essentieel om te voldoen aan de regelgeving in de branche en om ervoor te zorgen dat fouten worden voorkomen. Met LABEL ARCHIVE 2021 de etiketteringssoftware voor veiligheid en traceerbaarheid van TEKLYNX hebt u toegang tot de geschiedenis van een etiket van begin tot einde via het nieuwe en verbeterde LABEL ARCHIVE WEB. Een moderne update van de interface biedt eenvoudigere navigatie en toegankelijkheid, zodat u uw etiketten kunt volgen vanaf de aanvraag tot het ontwerp tot het afdrukken.  

 

Ondanks dat barcodes klein zijn, zijn ze een van de vele verbinders tussen u en het voedsel dat u koopt, het medicijn dat u nodig heeft, of te verpakkingen die u ontvangt, en zonder hen, stopt de toeleveringsketen. U kunt op de TEKLYNX 2021 producten rekenen om uw verbindingen veilig te houden.  

 

Vraag vandaag nog een gratis demoversie aan om de TEKLYNX 2021 softwareoplossingen voor barcode-etiketten in actie te zien. 

 

Onze 2021-producten zijn ontworpen met verbindingen in het achterhoofd, want wanneer u beter verbindt, barcodeert u beter. 

Neem contact op

Software voor bedrijfsetikettenbeheer

 

Vul onderstaand formulier in om een gratis advies over SENTINEL, LABEL ARCHIVE of TEKLYNX CENTRAL aan te vragen.

Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld