Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: De 2019-producten zijn er!

De TEKLYNX 2019-producten zijn er!

De 2019-producten zijn er!

 

Bekijk wat er nieuw is, ontworpen ter ondersteuning van wat er achter de barcode zit.

 

Klik hier om een gratis 30-dagen demoversie van TEKLYNX’ 2019-versie van LABEL MATRIX, LABELVIEW of CODESOFT te downloaden. Voor het aanvragen van een demoversie van SENTINEL of LABEL ARCHIVE, klikt u hier.

 

 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

Introductie van de TEKLYNX 2019-barcode-etikettensoftwareoplossingen: ontworpen om te ondersteunen wat er achter de barcode zit. Ontworpen om u te ondersteunen.

 

Want barcodesoftware is niet zomaar iets wat je koopt, het is een geïntegreerde oplossing die uw bedrijf laat functioneren. 

 

Wij begrijpen dat onze software in uw technologische omgeving moet kunnen werken. Met 2019-software:

 

  • genereert u beveiliging, en gemoedsrust met toegevoegde compatibiliteit met Windows Server 2019 OS en TLS 1.2-codering.
  • Zodra u een TEKLYNX 2019 etikettenoplossing installeert, zorgt ons nieuwe functie voor het behoud van gepersonaliseerde instellingen ervoor dat u bij toekomstige updates nooit uw instellingen opnieuw hoeft in te stellen ... dit bespaart u tijd.

 

De TEKLYNX 2019 software introduceert ook functies om frequent herhalende handmatige stappen te automatiseren waardoor fouten worden vermindert, er beter wordt geëtiketteerd, en sneller wordt afgedrukt:

 

  • Blijf eenvoudig compatibel met GS1 met onze stap voor stap wizard voor GS1-barcodes en verbeterde GS1-wizard interface.
  • Maak gebruik van onze nieuwe kadervullende functie op barcode-afmetingen in te stellen die overeenkomen met de pagina-/printer DPL.
  • Zorg ervoor dat wat u ontwerpt op het scherp is wat u te zien krijgt na het afdrukken door de profiteren van de onlangs bijgewerkte eigen printerstuurprogramma’s voor WYSIWYG-afdrukken.
  • Onze verbeterde Portwatch-functie maakt het eenvoudiger dan ooit om automatisch gegevens te verzamelen van een weegschaal, scanner of ander apparaat, en om het afdrukken te activeren.
  • In 2019 maken de nieuwe en verbeterde TEKLYNX Form Designer en Form Editor het mogelijk om ontwerpgebruikers te scheiden van afdrukgebruikers door gegevensinvoer en bedieningselementen voor de afdruktijd te organiseren. Dit helpt bij het verminderen van etikettenfouten en het versterkt uw ideale afdrukproces.

 

Met meer dan 750.000 klanten over de hele wereld, hebben wij duizenden manier gezien om een barcode aan te maken en af te drukken. Maar we weten dat de beste manier die manier is die uw bedrijf klaarstoomt voor succes.

 

Werk samen met een bedrijf dat net zo hard als u werkt om ervoor te zorgen dat uw bedrijf beter functioneert.  Een bedrijf dat u helpt om beter te barcoderen.

 

Vraag vandaag en gratis demo aan van de TEKLYNX 2019 barcode-etikettensoftwareoplossingen Ontworpen ter ondersteuning van wat er achter de barcode zit Ontworpen om u te ondersteunen.

 

TEKLYNX. Barcode Better. 

 

Beter barcoderen met TEKLYNX 2019-producten

De TEKLYNX 2019-producten, die ontworpen zijn ter ondersteuning van wat er achter de barcode zit, stomen u klaar voor succes, nu en in de toekomst. Sneller afdrukken, repeterende handmatige stappen automatiseren, en fouten voorkomen met TEKLYNX 2019.

Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
OPMERKING:  Het installatiebestand voor demoversies wordt niet onmiddellijk gedownload nadat het formulier is verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres gestuurd.
Verplicht veld