Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Destek

Video: 2019 Ürünleri Burada!

TEKLYNX 2019 Ürünleri Burada!

2019 Ürünleri Burada!

 

Şuna göz atın: yenilik, barkoddan daha fazlasını sunmak için tasarlandı.

 

Buraya tıklayın ve 30 günlük ücretsiz TEKLYNX 2019 LABEL MATRIX, LABELVIEW veya CODESOFT demosu indirin. SENTINEL veya LABEL ARCHIVE demosu talep etmek için, buraya tıklayın.

 

 
Video belgesi Video belgesi
VİDEO BELGESİ

TEKLYNX 2019 barkod etiket yazılımı çözümlerinin tanıtılması: barkoddan daha fazlasını görmeniz için tasarlanmıştır. Size destek vermek için tasarlandı.

 

Çünkü barkod yazılımı sadece satın aldığınız bir şey değildir. Şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre bir çözümdür. 

 

Yazılımınızın teknoloji ortamınızda çalışması gerektiğinin farkındayız. 2019 yazılımı ile:

 

  • Eklenen Windows Server 2019 OS uyumluluğu ve TLS 1.2 şifrelemesi ile güvenliği ve gönül rahatlığını hissedin.
  • TEKLYNX 2019 etiket çözümünü kurduğunuzda, yeni kişiselleştirilmiş ayar hafızası özelliği zamandan tasarruf etmenizi sağlayarak ileride ayarlarınızı hiçbir zaman geri almaya gerek duymayacağınız anlamına gelmektedir.

 

TEKLYNX 2019 yazılımı ayrıca hataları azaltmanıza, daha iyi etiketleme yapmanıza ve daha hızlı basmanıza izin vererek yüksek düzeyde tekrarlayıcı manuel adımları otomatik hale getirmenize yönelik özellikleri sunmaktadır: 

 

  • GS1 barkodları için güncellenmiş adım adım sihirbazımız ve geliştirilmiş GS1 sihirbazı arayüzümüz sayesinde GS1 ile kolaylıkla uyumlu kalın.
  • Sayfa/yazıcı DPI değerine uygun olan barkod boyutlarını ayarlamak için yeni çerçeveye sığdırma özelliğimizden yararlanın.
  • Gerçek WYSIWYG baskısı için güncellenmiş yeni yerel yazıcı sürücülerinden yararlanarak ekranda tasarladığınız şeyin baskı anında gördüğünüz ile aynı olduğundan emin olun.
  • Geliştirilmiş PortWatch özelliği bir ölçüm cihazı, tarayıcı veya başka bir cihazdan verileri otomatik olarak toplamayı ve baskıyı tetiklemeyi çok daha kolaylaştırır.
  • 2019 yılında yeni ve geliştirilmiş TEKLYNX Form Designer ve Form Editor, baskı zamanı veri girişi ve kontrollerini organize ederek tasarım kullanıcılarını baskı kullanıcılarından ayırmayı olası hale getirmiştir. Bu özellik etiket hatalarını azaltılmasına ve ideal baskı işlemini ortaya çıkarmanıza yardımcı olur.

 

Dünya çapında 750.000’den daha fazla müşteri sayesinde bir barkodu oluşturmanın ve basmanın binlerce yolunu gördük. Ancak en iyi yolun şirketinizi başarıya ulaştıran yöntem olduğunu biliyoruz.

 

Şirketinizin daha iyi çalışmasından emin olmak için olabildiğince çok çalışan bir şirket ile iş ortağında bulunun.  Daha iyi barkodlama yapmanıza yardımcı olan bir şirket.

 

Ücretsiz demo talep edin TEKLYNX 2019 barkod etiket yazılımı çözümlerinin bugünü. Barkoddan daha fazlasını sunmak için tasarlandı. Size destek vermek için tasarlandı.

 

TEKLYNX. Barcode Better. 

 

TEKLYNX 2019 Ürünleri ile Barcode Better

Bir barkoddan daha fazlasını sunmak için tasarlandığından TEKLYNX 2019 ürünleri sizin şimdi ve gelecekte başarıya ulaşmanızı sağlar. TEKLYNX 2019 ile daha hızlı baskı yapın, tekrarlayan manuel adımları otomatik hale getirin ve hataları önleyin.

Gerekli alan
Gerekli alan Çok uzun. 250 karakter sınırı. Geçerli değil
Gerekli alan Çok uzun. 250 karakter sınırı. Geçerli değil
Gerekli alan
Gerekli alan
Gerekli alan
Gerekli alan Geçerli değil
Gerekli alan Eşleşmiyor
Gerekli alan Geçerli değil
Gerekli alan Çok uzun. 250 karakter sınırı. Geçerli değil

Gerekli alan Çok uzun. 250 karakter sınırı. Geçerli değil
Gerekli alan
Gerekli alan
Gerekli alan Çok uzun. 250 karakter sınırı. Geçerli değil
NOT:  Deneme kurulumu dosyası, formu gönderdikten sonra hemen indirilemez. Bir indirme bağlantısı e-postanıza gönderilecektir.
Gerekli alan