Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX International, “Barcode Better™” Global Markasını Piyasaya Sürer

Thierry Mauger Genel Müdür, TEKLYNX International

“Görevimiz, şirketlerin müşteri odaklı barkod ve RFID çözümlerini endüstrinin en iyi desteğiyle birleştirerek çalışmalarını sağlamaktır.”

Tarih: 04/06/2019 / Kategori: Şirket güncellemeleri, Basın bültenleri

 

Yeni marka çalışması, TEKLYNX müşteri odaklı düşünüz tarzını açıklamaktadır ve güncellenmiş en yeni şirket yapısı ve web sitesini içermektedir 

 

Barkod ve RFID etiketleme yazılımı çözümlerinde dünya lideri TEKLYNX International bugün şirketin uzun süreli müşteri odaklı düşünüz tarzını ve barkodlarla ilgili benzersiz görüşlerini açıklayan “Barcode Better™” global yeni marka çalışmasını duyurdu. 

 

TEKLYNX Global Pazarlama Yöneticisi Jenna Wagner şöyle açıklamaktadır, “TEKLYNX ‘Barcode Better’ sloganı markamızın ana amacını belirtmektedir”. “Gerçeklik artık ‘barkod’ olarak kabul ediliyor ve bu kavram bir etiketleme standardından öte bir şeydir, şirketlerin çalışmasını sağlayan bir eylemdir. TEKLYNX, ‘barkod’ kelimesine bir yüklem olarak atıfta bulunan tek etiket yazılımı sağlayıcısıdır ve bu kullanım şirketlerin daha iyi çalışmasını sağlayan bir ayrımdır.”  

 

“Barkod” ifadesinin tedarik zinciri verimliliği ve doğruluğunu arttıran bir unsurmuş gibi kullanılması, TEKLYNX şirketinin tedarik zinciri iş akışında çalışan insanların başarı olması için gerekli müşteri desteğinin sağlanması anlamına gelir. TEKLYNX International Genel Müdürü Thierry Mauger şöyle açıklamaktadır, “Ham maddelerin alınmasından sonlanan malların gönderilmesine kadar şirketler tedarik zincirinin çalışmasını sağlamak için barkodlara güveniyor,”. “Görevimiz, şirketlerin müşteri odaklı barkod ve RFID çözümlerini endüstrinin en iyi desteğiyle birleştirerek çalışmalarını sağlamaktır.” Şirketin ilk önce hizmet kültürü TEKLYNX’i bir pazar lideri haline getirdi ve şirketlerin her aşamada güvenebilecekleri iş ortaklarını seçmesine yardımcı oldu.  

 

TEKLYNX “Barcode Better” global yeni marka çalışması önemli noktaları şunları içermektedir: 

 

 

TEKLYNX şirketinin şirketlere “Barcode Better” sloganıyla nasıl yardım ettiğini şu adresten öğrenin: teklynx.com

 

TEKLYNX ile Barcode Better

 

TEKLYNX International Hakkında  

 

TEKLYNX International, tedarik zincirlerinin daha iyi çalışmasına yardımcı olur. Bugün, 170’den daha fazla ülkede 750.000’den fazla şirket barkod etiketleme operasyonlarını verimli, doğru, güvenli ve endüstriye uyumlu hale getirmek için TEKLYNX entegre barkod ve RFID etiket tasarımı ürünlerine güvenmektedir. 30 yıldan daha fazla deneyimle birlikte güvenilir yazılımı ve üstün müşteri desteği nedeniyle TEKLYNX dünya lideri bir şirkettir. TEKLYNX topluluğunun dünya çapındaki endüstrilerde şirketlere nasıl yardımcı olduğunu öğrenmek için şu web sitesini ziyaret edin: teklynx.com veya bölgenizdeki TEKLYNX telefonla arayın. TEKLYNX ile Barcode Better™.

Haberlere geri dön