Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX, TEKLYNX CENTRAL CFR 5.0 ve TEKLYNX CENTRAL GHS 5.0 İşletme Etiketleme Çözümlerini Piyasa Sürer

Tarih: 26/03/2019 / Kategori: Ürün haberleri

 

Yeni Nesil Barkod Yazılımı Çözümleri, Tıbbi Cihaz ve Kimyasal İmalatçıları için Etiketleme Doğruluğu, Otomasyonu ve Mevzuata Uygunluğu Sürdürmek için Son Kullanıcı Geliştirmeleri Özelliğine Sahiptir

 

TEKLYNX International, dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözüm tedarikçisi, çok yakında TEKLYNX CENTRAL CFR 5.0 ve TEKLYNX CENTRAL GHS 5.0 işletme etiketleme yazılımı çözümlerinin piyasa sürüldüğünü duyurdu. Bu işletme etiket yönetimi çözümleri yeni nesil dijital etiketleme dönüşümünü desteklemek amacıyla tıbbi cihaz, eczacılık, yaşam bilimleri ve kimyasal imalat sektördeki tüm büyüklüklerdeki şirketlere etiket tasarımı, güvenlik ve izlenebilirlik, baskı otomasyonu ve mevzuata uygunluk sunmaktadır. Bu sürümler, en son sürüm CODESOFT etiket tasarımı, SENTINEL baskı otomasyonu, LABEL ARCHIVE etiket depolama ve izlenebilirlik yazılımı ve tarayıcı tabanlı baskı arayüzüne erişimi içermektedir.

 

TEKLYNX Genel Müdürü Doug Niemeyer şöyle açıklamaktadır “TEKLYNX CENTRAL CFR 5.0 ve TEKLYNX CENTRAL GHS 5.0 yazılımlarında sunduğunuz geliştirmelerle gurur duyuyoruz çünkü her iki yazılım işletme etiket yönetiminin geleceğine ışık tutmaktadır”. “Şimdi ve gelecekte daha iyi etiketleme yapmalarını kolaylaştırmak için sınıfının en iyisi etiketleme ortamlarıyla birlikte tıbbi cihaz ve kimyasal üreticilerinin donatılmasına yönelik kararlılığımızı yansıtmaktadırlar.”

 

TEKLYNX CENTRAL CFR 5.0 ve TEKLYNX CENTRAL GHS 5.0 ürünü önemli özellikleri şunları içermektedir:

 

 

Bugünlerde, dünya genelinde tıbbi cihaz, eczacılık, yaşam bilimleri ve kimyasal üreticiler çok kapsamlı ve her zaman değişen endüstri yönetmeliklerine uyarken verimli ve doğru biçimde baskı yapmak için TEKLYNX CENTRAL ürününde yararlanır. Yakın zamandaki başarı hikayeleri şunları içermektedir:

 

 

TEKLYNX CENTRAL CFR 5.0 veya TEKLYNX CENTRAL GHS 5.0 demosunu talep etmek için, buraya tıklayın. Şunu indirin: TEKLYNX CENTRAL 5.0 Yenilikler özeti ve yeni özellikler ve yararları hakkında daha fazla bilgi edinin.

Haberlere geri dön