Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX International, Üreticilerin Etiketleme Verimliliği, Doğruluğu ve Otomasyonu Arttırmasına Yardımcı Olmak İçin Tasarlanan 2019 Barkod Etiketleme Yazılımı Çözümlerini Piyasaya Sürer

Entegre tedarik zinciri çözümleri üreticiler için etiketlemeyi tasarımdan baskıya kadar destekler, etiketleme uyumluluğunu kolaylaştırır ve etiket baskı otomasyonu arttırır

Tarih: 18/06/2019 / Kategori: Ürün haberleri, Basın bültenleri

 

Barkod ve RFID etiket yazılımı çözümlerinde dünya lideri, TEKLYNX International, bugün LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT, SENTINEL ve LABEL ARCHIVE 2019 sürümünün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Çok çeşitli son kullanıcı geliştirilmesini bünyesinde barındıran TEKLYNX 2019 barkod etiketleme yazılımı çözümleri her büyüklükteki imalatçıların etiketleme verimliliği, doğruluğu ve otomasyonunun geliştirmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. 

 

TEKLYNX, barkod ve RFID yazılımı endüstrisinde müşteri odaklı kültüre sahip bir şirket olarak bilinir. TEKLYNX, dünya çapında barkodlama teknolojisini geliştirmeyi amaçlayan endüstrilerdeki imalatçılara yardımcı olurken müşteri içgörüleri ürün geliştirmesinin devam etmesini sağlamaktadır. Yakın zamandaki bir TEKLYNX anketi, çok yüksek oranda barkod etiketleme yazılımı son kullanıcısının etiketleme operasyonlarını geliştirmeyi istediğini gösterdi. 

 

 

TEKLYNX International Genel Müdürü Thierry Mauger “Üreticiler ürün güvenliği, müşteriye yanıt verme ve tedarik zinciri çevikliği gibi talepleri karşılamayı istediğinden barkodlar tedarik zincirinde kritik yol oynar” diye açıklamaktadır. “TEKLYNX 2019 çözümleri üreticilerin daha hızlı baskı yapmaları, tekrarlayan manuel adımları ortadan kaldırmaları ve etiketleme hatalarını önlemelerine yardımcı olup barkodun yararlarını gözler önüne seren çok önemli aktiviteleri desteklemek için tasarlanmıştır.”

 

İlgili 2019 TEKLYNX barkod etiketleme yazılımı çözümleri üreticilerin şunlar gibi yeni özelliklere sahip etiketleme hedeflerini tutturmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır: güncellenmiş GS1 sihirbazı, otomatik baskı ve azaltılmış hatalara yönelik geliştirilmiş form design, yeni etiket tasarımı fonksiyonelliği, daha iyi güvenlik için TLS 1.2 şifrelemesi, Windows Server 2019 uyumluluğu ve daha fazlası. Ücretsiz 30 günlük deneme indirin: LABEL MATRIX, LABELVIEW veya CODESOFT ya da teklynx.com sitesinden bir demo talep edin: SENTINEL veya LABEL ARCHIVE.

 

Daha fazla bilgi edinmek için TEKLYNX 2019 Çözümleri videosunu izleyin.

 

TEKLYNX 2019 Ürünleri Burada!

Haberlere geri dön