Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

A TEKLYNX International megújítja a vezető ERP beszállítókkal, az Oracle® és SAP® vállalatokkal kötött stratégiai megállapodásait.

Dátum: 15/10/2019 / Kategória: Sajtóközlemények, Vállalati hírek, Egyéb

 

Az új RFID és vonalkódos címkéző szoftver még inkább optimalizálja a címkeminőséget és a nyomtatási sebességet a világ gyártóvállalatainál

 

 

A TEKLYNX International, az RFID és vonalkódos címkéző szoftverekkel kapcsolatos megoldások világelső fejlesztője ma bejelentette, hogy megújítja régóta fennálló stratégiai kapcsolatát a vezető ERP beszállítókkal, az Oracle-lel és az SAP-vel, hogy azok támogassák a vállalati címkekezelő rendszerek új generációit. A megújított partneri együttműködés támogatja a TEKLYNX folyamatos törekvéseit, hogy segítsen a világ vállalatainak még hatékonyabban címkézni.

 

„Küldetésünknek tekintjük, hogy a vállalatok működését jobbá tegyük az által, hogy ügyfélközpontú vonalkódos és RFID megoldásainkat a piac legjobb ügyfélszolgálatával társítjuk,” magyarázta a TEKLYNX International termékigazgatója, Travis Wayne. „Az Oracle-lel és az SAP-vel, két vezető ERP beszállítóval társulni magában foglalja azt a képességet, hogy beépülhetünk a saját felhőszolgáltatásaikba, ami egy megoldás arra, miként tehetjük sikeressé végfelhasználóinkat és az ő ellátási láncaikat.”

 

A TEKLYNX CENTRAL, a piacvezető vállalati szintű címkekezelési megoldás, átfogó megoldást nyújt a címkék tervezéséhez, jóváhagyásához, nyomtatásához, valamint kimutatások készítéséhez összetett címkézési igényű vállalatok számára. A TEKLYNX CENTRAL egyszerűen integrálható az Oracle és az SAP ERP rendszereibe, az Oracle Cloud és SAP Cloud platformokat is beleértve, így növelve a hatékonyságot, hiszen a vállalatok integrálhatják adataikat a címketervezőbe, és automatizálhatják a címkenyomtatást. Mára, az olyan vállalatok, mint az Owens Corning és az Eaton Corporation sikeresen integrálták a TEKLYNX vállalati szintű címkekezelési megoldásait Oracle vagy SAP rendszerükkel, hogy létrehozzák saját, rendkívül hatékony és precíz címkézési környezetüket.  


Az Oracle-lel és az SAP-vel megújított együttműködési megállapodás az egyik alapkő a TEKLYNX 2019-es termékbemutatójához és a Barcode Better globális márkakampány elindításához. Friss márkaarculattal és vadonatúj weboldallal az új globális márkakampány bemutatja a vállalat régmúltra visszatekintő ügyfélközpontú filozófiáját és vonalkódokkal kapcsolatos egyedi látásmódját. A vállalat „első a szolgáltatás” filozófiája tette a TEKLYNX-et piacvezetővé, hiszen a vállalatok olyan partnert keresnek, akire minden lépés során számítani lehet.

Oracle Gold PartnerSAP Partner Open Ecosystem

 

 

Vissza a hírekhez