Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

A TEKLYNX International bevezeti a „Barcode Better™” globális márkaarculatot

Thierry Mauger Elnök, TEKLYNX International

„Küldetésünknek tekintjük, hogy a vállalatok működését jobbá tegyük az által, hogy ügyfélközpontú vonalkódos és RFID megoldásainkat a piac legjobb ügyfélszolgálatával társítjuk.”

Dátum: 04/06/2019 / Kategória: Vállalati hírek, Sajtóközlemények

 

Az új márkaarculat a TEKLYNX ügyfélközpontú filozófiáját tükrözi és egy új weboldal is társul hozzá 

 

A TEKLYNX International, a vonalkódos és RFID címkéző szoftverek piacvezetője ma bejelentette a „Barcode Better™” globális márkaarculatának bevezetését, amely tükrözi a vállalat ügyfelei által régóta tapasztalt ügyfélközpontú hozzáállását és a vonalkódokkal kapcsolatos egyedi szemléletmódját. 

 

„A TEKLYNX »Barcode Better« márkaarculata márkánk alapértékeit hirdeti,” mondja a TEKLYNX globális marketing igazgatója, Jenna Wagner. „A valóság az, hogy a »vonalkódos címkézés« több, mint egyszerű szabvány, az egy művelet, amitől működnek a vállalatok. A TEKLYNX az egyetlen olyan címkézési szoftvereket fejlesztő vállalat, akinél a »vonalkódos címkézés« igét használják, és adja meg azt a pluszt, amitől segíthetünk a vállalatoknak jobban működni.”  

 

Ha a „vonalkódra” úgy tekintünk, mint az ellátási lánc hatékonyságát és precizitását elősegítő dologra, a TEKLYNX megadja mindazt az ügyfélszolgálati támogatást, amelyre az ellátási láncban dolgozóknak a sikeres munkafolyamatokhoz szükségük van. „A nyersanyagok bevételezésétől a késztermék kiszállításáig a vállalatok számos területen támaszkodnak a vonalkódokra, hogy működésben tartsák az ellátási láncot,” magyarázza a TEKLYNX International elnöke, Thierry Mauger. „Küldetésünknek tekintjük, hogy a vállalatok működését jobbá tegyük az által, hogy ügyfélközpontú vonalkódos és RFID megoldásainkat a piac legjobb ügyfélszolgálatával társítjuk.” A vállalat „első a szolgáltatás” filozófiája tette a TEKLYNX-et piacvezetővé, hiszen a vállalatok olyan partnert keresnek, akire minden lépés során számítani lehet.  

 

A TEKLYNX „Barcode Better” globális márkaarculatának főbb vonásai: 

 

 

Derítse ki, miként segít a TEKLYNX „Barcode Better” filozófiája a vállalatoknak: teklynx.com

 

Barcode Better with TEKLYNX

 

Bemutatkozik a TEKLYNX International  

 

A TEKLYNX International segít az ellátási láncoknak jobban működni. Ma több, mint 170 ország 750 000 vállalata bízik a TEKLYNX integrált vonalkódos és RFID-címketervező termékeiben, és a megoldások mögött álló emberekben, hogy hatékonnyá, precízzé, biztonságossá és az előírásoknak megfelelővé teszik vonalkódos címkézési folyamataikat. Több mint 30 éves tapasztalatával, megbízható szoftvereinek és kimagasló ügyfélszolgálatának köszönhetően a TEKLYNX globális piacvezetőnek számít. Tudjon meg még többet arról, miként segít a TEKLYNX közössége a világ számos táján, több iparágban is a vállalatoknak, látogasson el weboldalunkra: teklynx.com vagy hívja saját régiója TEKLYNX irodáját. Barcode Better™ with TEKLYNX.

Vissza a hírekhez