Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

Megérkeztek a 2015-ös TEKLYNX termékek

Dátum: 26/10/2015 / Kategória: Termékhírek, Sajtóközlemények

 

A TEKLYNX INTERNATIONAL BEJELENTI VONALKÓDOS CÍMKÉZŐ SZOFTVEREINEK 2015-ÖS MEGJELENÉSÉT, WINDOWS 10 TÁMOGATÁSSAL ÉS ÚJ,
AZ ÜGYFELEK VISSZAJELZÉSEIN ALAPULÓ FEJLESZTÉSEKKEL

 

A TEKLYNX International, a vonalkódos és RFID címkéző szoftverek világelső fejlesztője és megoldás-szolgáltatója, ma bejelentette a LABEL MATRIX 2015, LABELVIEW 2015, CODESOFT 2015, SENTINEL 2015 és LABEL ARCHIVE 2015 szoftverek megjelenését. Windows 10 támogatással, továbbfejlesztett funkciókkal és nagyobb rugalmasságot engedő rendszerrel a TEKLYNX 2015-ös szoftverek megjelenése számos olyan vonalkódos címkézési megoldást hoz el, melyek minden eddiginél egyszerűbben alkalmazhatóaktetszőleges méretű vállalatnál, számos növekvő iparágban – beleértve az élelmiszeripart, az orvosi eszközöket és az autóipari gyártóüzemeket is.

 

„Mi a TEKLYNX-nél azon dolgozunk, hogy olyan iparág vezető szolgáltatásokat, támogatást és vonalkódos címkézési megoldásokat nyújtsunk, melyek ügyfeleinkkel együtt gyarapodnak az idők során,” mondta David Kane, a TEKLYNX címketervezési termékmenedzsere. „2015-ös szoftvereink hűek ezen alapelvünkhöz, mivel szintekre osztott címkézési megoldásokat kínál, olyan új ügyfélközpontú szolgáltatásokkal, melyeket számos, gyorsan növekedő iparág számára fejlesztettünk.”

 

A 2015-ös termékcsalád Windows 10 kompatibilis, és a következő új funkciókat kínálja:

 

CODESOFT 2015

 

 

LABELVIEW 2015

 

 

LABEL MATRIX 2015

 

 

SENTINEL 2015

 

 

LABEL ARCHIVE 2015

 

 

A LABEL MATRIX 2015, LABELVIEW 2015, CODESOFT 2015 szoftverekkel kapcsolatos további információkért vagy a próbaverzió letöltéséért látogasson el oldalunkra: www.teklynx.com/products/download-trial. A SENTINEL 2015 vagy a LABEL ARCHIVE 2015 próbaverziójának igényléséhez látogasson el oldalunkra: www.teklynx.com/products/request-enterprise-demo. Tekintse meg a 2015-ös frissítésekkel kapcsolatos videónkat itt.

 

Bemutatkozik a TEKLYNX International

A TEKLYNX International a vonalkódos és RFID címkéző szoftverek világelső fejlesztője és megoldás-szolgáltatója. Az ipart innovatív termékekkel már 30 éve folyamatosan megújító TEKLYNX a folyamatokat egyszerűsítő címkéző megoldásokkal segít a vállalatok zökkenőmentes és hatékony működésében, miközben azok egy lépéssel mindig az adott iparágat érintő előírások és szabályozások előtt maradhatnak. A TEKLYNX az egész világon híres az ügyfélszolgálatáról; rugalmas vásárlási opcióival, páratlan szolgáltatásaival és támogatásával, valamint a vállalatokkal együtt gyarapodó, mindenre kiterjedő termékválasztékával. Az Egyesült Államokban, Európában, Japánban, Kínában és Szingapúrban több, mint 120 ország több, mint 620 000 vállalata döntött úgy, hogy a TEKLYNX integrált szoftverei legyenek sikereik legújabb szabványa.

 

Tudjon meg még többet a teklynx.com, LinkedIn, Twitter @Teklynx és Facebook.com/TEKLYNXInternational.

Vissza a hírekhez