Evropa (česky)
Barcode better

V TEKLYNX věříme, že software pro značení čárových kódů není pouze něčím, co si koupíte. Jedná se o integrované technologické řešení, díky němuž vaše společnost funguje.

Více informací

Společnost TEKLYNX International byla jmenována na seznam časopisu Food Logistics „FL100+“ pro rok 2018 mezi nejlepší poskytovatele softwaru a technologií

Datum: 17/12/2018 / Kategorie: Tiskové zprávy, Ocenění

 

Společnost TEKLYNX, přední poskytovatel řešení pro značení čárovými kódy, se čtvrtým rokem umístila na prvním místě žebříčku světových poskytovatelů softwaru pro dodavatelský řetězec v potravinářském a nápojovém odvětví.

 

Společnost TEKLYNX International, přední světová společnost zabývající se vývojem a poskytovatel softwaru pro značení čárovými kódy a RFID, dnes oznámila, že se umístila na vytouženém seznamu časopisu Food Logistics „FL100+“ pro rok 2018 mezi nejlepší poskytovatele softwaru a technologií, a to již čtvrtý rok po sobě. Seznam byl zveřejněn v listopadovém/prosincovém vydání časopisu Food Logistics a zahrnuje poskytovatele softwaru a technologií, jejichž produkty a služby jsou pro společnosti v celém dodavatelském řetězci v potravinářském a nápojovém průmyslu rozhodující.

 

Food Logistics 2018 FL100+ Award

„Jsme hrdí na to, že jsme do prestižního seznamu časopisu Food Logistics „FL100+“ byli zvoleni již čtvrtý rok po sobě, protože to představuje závazek společnosti TEKLYNX poskytovat potravinářskému a nápojovému průmyslu efektivní, inteligentní a škálovatelná softwarová řešení pro značení štítky s čárovými kódy a RFID a bezkonkurenční zákaznickou podporu, “uvádí Doug Niemeyer, generální ředitel společnosti TEKLYNX.

 

Po celá desetiletí TEKLYNX pomáhá společnostem v potravinářském a nápojovém průmyslu zefektivňovat značení a přitom udržovat krok s aktuálními předpisy platnými v tomto odvětví, jako jsou například Food Information for Consumers (FIC), Produce Traceability Initiative (PTI) a zákon o modernizaci bezpečnosti potravin (FSMA). Software pro značení pomocí štítků společnosti TEKLYNX také umí automaticky zvýrazňovat alergeny, objeví-li se na seznamu složek, a také zdůrazňovat nutriční údaje a další klíčové komponenty štítku pomocí funkce dynamického navrhování TEKLYNX WYSIWYG („What You See Is What You Get“ – „Co vidíte, to dostanete“). Chcete-li se dozvědět více, nahlédněte do eKnihy „Průvodce požadavky na značení potravin TEKLYNX“..

 

Dnes je TEKLYNX jediným poskytovatelem řešení pro značení čárovými kódy, který nabízí licencování formou předplatného – umožňuje společnostem v potravinářském a nápojovém průmyslu začít TEKLYNX používat při nízkých pořizovacích nákladech. Přitom nabízí odstupňovaná řešení, která splňují požadavky na značení společností všech velikostí a je navrženo tak, aby s nimi v průběhu času rostlo.

 

Pro zobrazení 15. seznamu časopisu Food Logistics „FL100+“ navštivte foodlogistics.com a pro více informací o softwarových řešeních TEKLYNX pro značení pomocí čárových kódů navštivte teklynx.com..

 

O společnosti TEKLYNX International

 

Společnost TEKLYNX International je přední světovou společností zabývající se vývojem softwaru a poskytovatelem řešení pro značení pomocí čárových kódů a RFID. Společnost TEKLYNX, která je v tomto odvětví inovátorem po více než 30 let, společnostem pomáhá hladce a efektivně implementovat řešení pro značení, která zefektivňují jejich činnosti a přitom jim pomáhají udržovat krok s novými předpisy specifickými pro dané odvětví. TEKLYNX je světově uznávaný pro svůj zákaznický servis; nabízí flexibilní možnosti nákupu, bezkonkurenční služby a podporu a komplexní nabídku produktů, která s firmou v průběhu času roste. TEKLYNX působí ve Spojených státech, Evropě, Japonsku, Latinské Americe, Číně a Singapuru a více než 750 000 společností ve více než 120 zemích u něj vyhledává integrovaná softwarová řešení pro svůj standard úspěchu. Více se dozvíte na teklynx.com,, LinkedIn, Twitter @Teklynx a Facebook.com/TEKLYNXInternational nebo kontaktujte TEKLYNX ve vaší oblasti..

Zpět na novinky