Evropa (česky)
Barcode better

V TEKLYNX věříme, že software pro značení čárových kódů není pouze něčím, co si koupíte. Jedná se o integrované technologické řešení, díky němuž vaše společnost funguje.

Více informací

TEKLYNX oznamuje uvedení softwarových řešení pro značení pomocí čárových kódů na trh, která jsou navržena tak, aby zvyšovala účinnost, přesnost a automatizaci značení

Datum: 20/03/2018 / Kategorie: Novinky o produktech, Tiskové zprávy

 

TEKLYNX International, přední světová společnost zabývající se vývojem softwaru a poskytovatel řešení pro značení čárovými kódy a RFID, dnes oznámila uvedení produktů LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT, LABEL ARCHIVE a SENTINEL na trh v roce 2018. Softwarová řešení pro značení čárovými kódy TEKLYNX 2018 obsahující inteligentní interakce navržené tak, aby zlepšovaly zážitek koncového uživatele a zvyšovaly tak efektivitu, přesnost a automatizaci značení u výrobců všech velikostí.

 

Nedávný průzkum společnosti TEKLYNX ukázal, že drtivé procento koncových uživatelů softwaru pro značení čárovými kódy uvedlo, že existuje prostor pro zlepšení efektivity, přesnosti a automatizace značení.

 

 

„Dnešní výrobní prostředí vyžaduje spolehlivost, stabilitu a snadné použití, protože na stále konkurenčnějším globálním trhu se snaží uspět společnosti všech velikostí,“ uvádí Doug Niemeyer, generální ředitel společnosti TEKLYNX. „To je hnací síla, která stojí za uvedením produktu TEKLYNX v roce 2018, v němž představujeme naše dosud nejintuitivnější řešení pro značení čárovými kódy s bohatou nabídkou funkcí, abychom tak lépe podpořili rostoucí požadavky našich zákazníků.“

 

Softwarová řešení pro značení čárovými kódy TEKLYNX 2018 nabízejí kompatibilitu se systémy Windows 10 a Windows Server 2016. Mezi další přednosti podle nabídky produktů patří:

 

LABELVIEW a CODESOFT 2018:

 

 

SENTINEL 2018:

 

 

Kromě vylepšení řadou funkcí zaměřených na koncového uživatele je uvedení produktu TEKLYNX 2018 na trh historicky významné z toho důvodu, že několik platforem produktů bylo kompletně aktualizováno. Tím připravujeme cestu budoucím inovacím ve značení čárovými kódy. „Náš přístup k vývoji produktů a inovacím je promyšlený a pragmatický,“ komentuje Alex Guderzo, viceprezident společnosti TEKLYNX. „Do vývoje produktů jsme investovali značné úsilí, které vyústilo v řešení, z něhož budou čerpat nejen dnešní koncoví uživatele, ale i ti budoucí.“

 

Produkty TEKLYNX 2018 jsou zde!

 

Klikněte zde a stáhněte si zdarma 30denní demoverzi TEKLYNX 2018 LABEL MATRIX, LABELVIEW či CODESOFT. Pro vyžádání demoverze SENTINEL nebo LABEL ARCHIVE klikněte zde. Chcete-li se dozvědět více podrobností o uvedení produktu TEKLYNX 2018 na trh, stáhněte si informační leták o uvedení nového produktu TEKLYNX na trh v roce 2018. Společnost TEKLYNX nabízí odstupňovaná řešení, která uspokojí potřeby firem všech velikostí a všech odvětví. Jsou navržena unikátním způsobem tak, aby s firmami postupem času rostla. TEKLYNX je dnes jediným poskytovatelem řešení pro značení čárovými kódy, který nabízí licencování formou předplatného, což společnostem umožňuje začít TEKLYNX používat s nízkými pořizovacími náklady. Více se dozvíte na teklynx.com..

 

O společnosti TEKLYNX International

Společnost TEKLYNX International je přední světovou společností zabývající se vývojem softwaru a poskytovatelem řešení pro značení pomocí čárových kódů a RFID. Společnost TEKLYNX, která je v tomto odvětví inovátorem po více než 30 let, společnostem pomáhá hladce a efektivně implementovat řešení pro značení, která zefektivňují jejich činnosti a přitom jim pomáhají udržovat krok s novými předpisy specifickými pro dané odvětví. TEKLYNX je světově uznávaný pro svůj zákaznický servis; nabízí flexibilní možnosti nákupu, bezkonkurenční služby a podporu a komplexní nabídku produktů, která s firmou v průběhu času roste. TEKLYNX působí ve Spojených státech, Evropě, Japonsku, Latinské Americe, Číně a Singapuru a více než 630 000 společností ve více než 120 zemích u něj vyhledává integrovaná softwarová řešení pro svůj standard úspěchu. Více se dozvíte na teklynx.com,, LinkedIn, Twitter @Teklynx a Facebook.com/TEKLYNXInternational.

Zpět na novinky