Evropa (česky)
Barcode better

V TEKLYNX věříme, že software pro značení čárových kódů není pouze něčím, co si koupíte. Jedná se o integrované technologické řešení, díky němuž vaše společnost funguje.

Více informací

TEKLYNX jmenována na seznam nejlepších 100 projektů dodavatelského řetězce SDCE pro rok 2018

Datum: 25/06/2018 / Kategorie: Tiskové zprávy, Ocenění

 

Supply & Demand Chain Executive Award

Společnost TEKLYNX International, přední světová společnost zabývající se vývojem softwaru a poskytovatel řešení pro značení čárovými kódy a RFID, dnes oznámila, že byla zvolena do Nejlepších 100 projektů dodavatelského řetězce SDCE pro rok 2018. Roční seznam znázorňuje, jak dodavatelé řešení a služeb dodavatelského řetězce pomáhají svým zákazníkům a klientům dosáhnout v rámci dodavatelského řetězce dokonalosti a připravit je na úspěch. „V první řadě bychom chtěli vítězům letošních Top 100 poblahopřát k jejich úspěšným a inovativním projektům, které společnostem všech velikostí slouží jako model toho, čeho lze v dodavatelských řetězcích dosáhnout,“ říká John Yuva, editor časopisu Supply & Demand Chain Executive. „Bez ohledu na velikost společnosti jsou tyto projekty nejlepšími příklady typů efektivity a konečných výsledků, o něž by měli vedoucí pracovníci dodavatelského řetězce ve svých vlastních provozech usilovat.“ Naši vítězové za rok 2018 poskytují plán toho, jak toho dosáhnout.“

 

Společnost TEKLYNX získala ocenění letošního SDCE Top 100 za svou roli při integraci ERP (Enterprise Resource Planning – plánování podnikových zdrojů) výrobce lékařských zařízení MicroVention s podnikovým softwarem pro značení čárovými kódy TEKLYNX CENTRAL CFR. Úspěšná implementace zjednodušila činnosti související se značením společnosti MicroVention po celém světě a současně vedla k 50% zlepšení produktivity. Projekt rovněž zlepšil schopnost společnosti MicroVention podporovat rostoucí stopu více uživatelů a více zařízení tím, že poskytl možnost tisknout štítky z libovolného místa na světě a na prakticky neomezenému počtu tiskáren. MicroVention využívá také TEKLYNX CENTRAL CFR k tomu, aby vyhověli předpisům pro značení, které se dotýkají výrobců zdravotnických zařízení, jako jsou například standardy Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv 21 CFR část 11 a požadavky na identifikaci zdravotnických prostředků UDI.

 

„Jsme hrdí na to, že jsme byli zařazeni mezi 100 nejlepších projektů dodavatelského řetězce časopisu Supply & Demand Chain Executive,“ říká Doug Niemeyer, generální ředitel TEKLYNX. „Úspěšná integrace ERP s TEKLYNX CENTRAL CFR ve společnosti MicroVention a výsledná zlepšení procesů odrážejí to, jakým způsobem spolupracujeme se společnostmi všech velikostí a napříč různými odvětvími, abychom zajistili, že naše řešení pro značení čárovými kódy a RFID v průběhu času společnostem pomáhají fungovat lépe.“

 

TEKLYNX je jediným poskytovatelem řešení pro značení čárovými kódy, který nabízí licencování formou předplatného – to společnostem umožňuje začít TEKLYNX používat při nízkých pořizovacích nákladech – a zároveň nabízí portfolio odstupňovaných řešení, která jsou navržena tak, aby s firmami postupem času rostla. Chcete-li zobrazit úplný seznam nejlepších 100 projektů dodavatelského řetězce časopisu Supply & Demand Chain Executive pro rok 2018, klikněte zde.

 

Zpět na novinky