Evropa (česky)
Barcode better

V TEKLYNX věříme, že software pro značení čárových kódů není pouze něčím, co si koupíte. Jedná se o integrované technologické řešení, díky němuž vaše společnost funguje.

Více informací

Distributor potravinářského průmyslu automatizuje pomocí SENTINEL tiskové úlohy na více než 300 tiskáren a zvyšuje přesnost značení

Troy Schenk Manažer skladových systémů společnosti Dot Foods

„Zkoumali jsme asi tucet různých dodavatelů softwaru a pak jsme si jako platformu do budoucna zvolili TEKLYNX. TEKLYNX jsme vybrali kvůli podpoře a snadnému použití. Toto partnerství bylo pro nás dobrou volbou.“

Datum: 05/11/2019 / Kategorie: Případové studie

 

Společnost TEKLYNX International, přední světový poskytovatel softwaru a řešení pro značení čárovými kódy a RFID, uvedla, že implementace softwaru SENTINEL, řešení pro automatizaci tisku na více místech, u severoamerického potravinového distributora, společnosti Dot Foods, výrazně zlepšila přesnost značení, efektivnost a shodu s předpisy.  

 

Největší distributor potravinářského průmyslu ve Spojených státech, společnost Dot Foods, zaznamenal růst ve 14 distribučních centrech. To vedlo k přehodnocení jejich procesů značení. V distribučních centrech společnosti Dot Foods nacházejících se ve Spojených státech, Kanadě a Mexiku tak vznikla poptávka po nových, moderních šablonách a nových tiskárnách, které by uspokojily jejich potřeby v oblasti značení. Společnosti Dot Foods se s jejich předchozím poskytovatelem softwaru pro navrhování štítků nedařilo vyhovět bezpečnostním požadavkům v souladu s jejich interními normami vysoké dostupnosti (HA) a používali zastaralé soubory, u nichž docházelo k potížím v komunikaci s moderními tiskárnami.  

“Používali jsme jinou platformu od jiného dodavatele, kterou jsme však přerostli, a také jsme měli problémy s podporou,“ uvádí Troy Schenk, manažer skladových systémů společnosti Dot Foods. „Zkoumali jsme asi tucet různých dodavatelů softwaru a pak jsme si jako platformu do budoucna zvolili TEKLYNX. TEKLYNX jsme vybrali kvůli podpoře a snadnému použití. Toto partnerství bylo pro nás dobrou volbou.“  

Společnost Dot Foods hledala řešení pro značení, díky kterému by byli schopni tisknout na svých více než 300 tiskárnách, splnit své požadavky na interní zabezpečení štítků s cílem udržení HA prostředí, hladce jej integrovat s jejich stávajícím systémem WMS, JDA a zlepšit spolehlivost v rámci vlastního prostředí značení. Tým TEKLYNX Enterprise určil, že CODESOFT, pokročilý software TEKLYNX pro vytváření štítků s čárovými kódy a integraci softwaru, a SENTINEL, pokročilý software TEKLYNX pro automatizaci tisku, budou tím pro společnost Dot Foods tím pravým řešením. Implementace CODESOFT a SENTINEL vedla v Dot Foods k významným zlepšením v oblasti značení. Zejména integrace WMS značení umožnila společnosti Dot Foods zvýšit rychlost tisku a přesnost značení na 99 %.  

Implementací TEKLYNX CODESOFT a SENTINEL dosáhla společnost Dot Foods v oblasti značení dalších úspěchů, jako například:  


„Jednou z největších předností společnosti TEKLYNX je naše schopnost úzce spolupracovat s našimi zákazníky na tom, abychom jim pomohli čárových kódů lépe využívat,“ uvádí Doug Niemeyer, generální ředitel společnosti TEKLYNX Americas. „Jsme velmi hrdí na to, že naše automatizované podnikové řešení pro tisk štítků zvyšuje přesnost a efektivitu, což společnosti Dot Foods umožňuje udržet růst v dodavatelském řetězci potravinářského průmyslu.“ 

Chcete-li se o zkušenostech společnosti Dot Foods s CODESOFT a SENTINEL dozvědět více, stáhněte si celou případovou studii zde..

Zpět na novinky