Software activeringshandleidingen

Na het installeren van uw product, voert een wizard u door het activeringsproces. De beschikbare activeringsmodi hangen af van welke productversie u hebt, en worden in onderstaande activeringshandleidingen uiteengezet.

Als u een licentie naar een andere computer dient te verplaatsen, stelt een wizard u in staat om uw software te deactiveren om die vervolgens op een andere computer opnieuw te activeren. In onderstaande handleidingen worden de wizards voorgesteld die gebruikt worden voor het activeren, bijwerken/opwaarderen en overdragen van een licentie.

Om uw software via onze website te activeren, gaat u naar: www.teklynx.com/nsp

U moet de gegevens van de gebruiker van de licentie en het serienummer van product, het wachtwoord en de gebruikerscode invoeren om de licentievalidatie en installatiecodes te kunnen krijgen.

Deze codes moeten vervolgens in de sofware activeringswizard worden ingevoerd.

Voor meer details downloadt u de relevante activeringshandleidingen voor het betreffende product. Deze documenten zijn alleen beschikbaar in het Engels en Frans.

Productversie Activeringshandleiding

CODESOFT 2018

LABELVIEW 2018

LABEL MATRIX 2018

PRINT MODULE 2018

SENTINEL 2018

LABEL ARCHIVE 2018

Download deze handleiding

CODESOFT 2015

LABELVIEW 2015

LABEL MATRIX 2015

PRINT MODULE 2015

SENTINEL 2015

LABEL ARCHIVE 2015

Download deze handleiding

CODESOFT 2014

LABELVIEW 2014

LABEL MATRIX 2014

PRINT MODULE 2014

SENTINEL 2014

LABEL ARCHIVE 2014

Download deze handleiding

CODESOFT 2012

LABELVIEW 2012

LABEL MATRIX 2012

PRINT MODULE 2012

SENTINEL 2012

LABEL ARCHIVE 2012

BACKTRACK 2012

TEKLYNX CENTRAL 4.x

Download deze handleiding

CODESOFT 10

LABELVIEW 10

SENTINEL 10

LABEL ARCHIVE 10

Download deze handleiding

CODESOFT 9,10

LABELVIEW 9

LABELVIEW 8.60

LABEL MATRIX 8.70

LABEL MATRIX 8.60

SENTINEL 6.1

BACKTRACK 7.0

LABEL ARCHIVE 3.30

Download deze handleiding