Instructies voor het opnieuw installeren van de HASP sleutel drivers

Gebruikt u nog steeds TEKLYNX software met hardwaresleutelopties? Dan is het nu de tijd over te schakelen naar de sleutelloze versies van TEKLYNX software!

Alle edities van de TEKLYNX software maken nu gebruik van een software activeringsmethoode die de conventionele hardware beschermingssleutel (dongle) vervangt die voorheen vereist was om de software te kunnen draaien.

TEKLYNX biedt nu een nieuwe geautomatiseerde wizard aan die de opwaardering van de HASP driver voor u verzorgt. Download de laatste HASP drivers en volg onderstaande instructies om de opwaardering uit te voeren.

Opmerking: De opwaardering zal zonder fouten mislukken als die via de desktop op afstand gedraaid wordt. Zorg ervoor dat u de opwaardering lokaal op uw machine draait.

1. Mocht u dit nog niet gedaan hebben, download de laatste HASP drivers. Zorg ervoor dat u de optie Opslaan selecteert als uw browser u vraagt of u het bestand wilt opslaan of vanaf de huidige locatie wilt draaien.

Sla het bestand op naar een locatie die u eenvoudig kunt vinden (bijvoorbeeld het bureaublad). Zodra het bestand gedownload is, pakt u het ziparchief uit naar een locatie die u eenvoudig kunt binden op uw PC (zoals het bureaublad).

2. Verwijder de parallelle of USB HASP sleutel uit uw PC en sluit de software om ervoor te zorgen dat alle services die gebruik maken van de driver gestopt zijn.

Hoewel het opwaardeerprogramma van de driver applicaties kan bepalen die de driver openen, kan het geen services bepalen die op de PC draaien. Bijvoorbeeld, als de licentiemanager als een service draait, moet u de service stoppen voordat u de driver opwaardeert.

3. Schakel alle antivirussoftware die u op uw PC hebt draaien uit. U kunt ofwel de richtlijnen voor uw antivirussoftware raadplegen ofwel uw IT-afdeling om hulp vragen.

4. Dubbelklik op het HASPUserSetup.exe bestand.  Als er een Open bestand - Beveiligingswaarschuwing verschijnt, klikt u op Uitvoeren. Het introductiescherm van de wizard zal verschijnen. Klik op Volgende om te beginnen met opwaarderen van de HASP driver.

5. Het scherm van de licentieovereenkomst zal verschijnen. Selecteer de optie Accepteren van de overeenkomst en kllik op Volgende.

6. Klik op Volgende om te beginnen met de installatie.

7. De wizard toont de status van bestanden kopiëren en u ook melden wanneer de nieuwe HASP drivers geïnstalleerd zijn.

8. Het laatste scherm van de wizard wordt geopend, waarbij u bevestigd wordt dat uw HASP driver succesvol is bijgewerkt. Klik op Afsluiten om de wizard te sluiten.

9. Schakel u antivirussoftware opnieuw in en plaats de HASP sleutel weer in uw PC. Klik op OK om de wizard te sluiten. Als u gebruik maakt van een parallelle HASP sleutel, start dan uw PC opnieuw op om er zeker van te zijn dat de sleutel herkend wordt.

Als uw software nog steeds in de demomodus draait nadat u alle bovenstaande instructies gevolgd hebt, start uw PC dan opnieuw op en voer de wizard nogmaals uit. Als de software nog steeds in demomodus draait na het opnieuw opstarten van de computer en het voor de tweede maal uitvoeren van de wizard, neem dan contact op met de technische ondersteuning van TEKLYNX bij u in de regio.