TEKLYNX technologie- partner

TEKLYNX technologiepartners zijn onafhankelijke hardware- en softwareverkopers of andere technologie-aanbieders wiens producten het assortiment van identificatie- en bijhoudoplossingen van TEKLYNX aanvullen, of wiens eigen oplossingen kunnen worden uitgebreid door de integratie met onze producten. Technologiepartners kunnen variëren van aanbieders van grote oplossingen tot ISV's die gespecialiseerd zijn in technologische toepassingen.

Voor meer informatie over, of hoe u TEKLYNX technologiepartner wordt, neemt u contact op met TEKLYNX bij u in de regio.

Brady Corporation
Brady Corporation

Brady Corporation is een internationaal producent en verkoper van complete oplossingen die gebouwen, producten en mensen identificeren en beschermen. Hun producten helpen klanten bij het verhogen van hun veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties en omvatten high-performance etiketten en borden, veiligheidsapparaten, afdruksystemen en software, en precisie gestanste materialen. Het bedrijf, opgericht in 1914, heeft miljoenen klanten in de elektronica, telecommunicatie, productie, elektra, constructie, onderwijs, medische sector en een verscheidenheid aan andere branches. Brady's hoofdkwartier is gevestigd in Milwaukee en biedt werk aan meer dan 6500 mensen in vestigingen in de Amerika's, Europa en Azië Oceanië. Brady's fiscale omzet in 2011 bedroeg ongeveer $ 1,34 miljard. Brady is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange onder het symbool BRC. Meer informatie over Brady Corporation.

CognitiveTPG
CognitiveTPG

Cognitive TPG is een geïntegreerd leverancier van barcode- en transactieprinters die voldoet aan de behoeften van de Point of Sale- en Auto-Id-markten. Onze printers staan bekend om hun duurzaamheid, kleine voetafdruk en bedieningsgemak. Met meer dan 35 jaar ervaring in miljoenen installaties verspreid over een breed scala aan branches waaronder de retail, automobielindustrie, productiebedrijven, logistieke bedrijven, gezondheidszorg en de bancaire sector. Cognitive TPG biedt ook standaard en aangepaste etikettenservices. Cognitive TPG biedt een gunstige oplossing voor uw klanten. Meer informatie over CognitiveTPG.

Datamax-O'Neil
Datamax-O'Neil

Datamax-O'Neil is een wereldwijd aanbieder die gepassioneerd met klanten werkt door te luisteren en te begrijpen en vervolgens een waardevolle afdrukoplossing te leveren, die het risico minimaliseert en de efficiëntie, veiligheid en kwaliteit maximaliseert.  Onze oplossingen verbeteren de bedrijven van onze partners door onze diepgaande kennis van de markt en onze adviserende benadering.

Datamax-O'Neil ontwerpt, produceert en verkoopt één van de meest complete productlijnen in de markt voor stationaire en draagbare etiket- en factuurafdrukoplossingen.  De producten van het bedrijf bieden een breed scala aan toepassingen, waaronder in de sectoren industrie, gezondheidszorg, retail en automobielindustrie. Datamax-O-'Neil heeft zijn hoofdkwartier in Orlando, Florida en beschikt over belangrijke faciliteiten in Californië, Illinois en Frankrijk alsmede over verkoop- en technische ondersteuningskantoren over de hele wereld.

Meer informatie over Datamax-O’Neil.

Epson
Epson

Epson America, Inc. is het Amerikaanse dochterbedrijf van de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, een wereldwijd technologiebedrijf dat vooroploopt bij technologische revoluties in beeldvorming, robotica, precisiemachines en elektronica. Epson biedt een uitgebreid assortiment prijswinnende producten voor het vastleggen en uitvoeren van beeldmateriaal voor de consument, fotografische, zakelijke en grafische markten.   Voor het uitbreiden van zijn wereldwijd technologische leiderschap, maakt Epso gebruik van zijn gepatenteerde MicroPiezo® printkoppen en DURABrite® Ultra pigment inkttechnologieën, om een lijn van robuuste industriële full-color etikettenprinters te produceren.  Deze printers maken het gebruikers mogelijk om dynamisch afbeeldingen, kleurcodering en logo's toe te voegen aan voor het overige monochrome etiketten, met een ongelooflijke duurzaamheid en een enorm verbeterde kostprijs van het proces. 

Voor meer informatie bezoekt u: https://epson.com/For-Work/Printers/Label/c/w130

Godex International

Godex International, opgericht in 1993, met het hoofdkantoor in Taipei Taiwan, is een engineeringbedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerken en produceren van barcode-afdrukproducten die toonaangevend in de markt zijn in de categorie, prijs/kwaliteitsverhouding. Godex heeft kantoren in de VS, Europa en China en zijn producten worden wereldwijd gedistribueerd. Godex heeft zijn succes gecreëerd en een loyaal gevolg van duizenden klanten verdient door het aanbieden van erg betaalbare producten die zeer goed ontworpen zijn en worden ondersteund door een bedrijfs- en wederverkoper/partner netwer dat 100% gericht is op klanttevredenheid op de lange termijn. Meer informatie over Godex.

GS1 US Solution Partner
GS1 US Solution Partner

TEKLYNX International beschikt over gecertificeerde CODESOFT, LABELVIEW en LABEL MATRIX etikettenontweropsoftware die compatibel is met de normen van het GS1-systeem (voorheen EAN-UCC-systeem). Deze certificering verzekert gebruikers ervan dat hun software gegevensstructuren van het GS1-systeem uitstekend kunnen verwerken binnen de passende symbolieken of barcode. De normen van gecertificeerde oplossingen bieden snelle en betrouwbare implementaties dus kan uw bedrijf snel beginnen met het maximaliseren van hun kostenbesparingen op de toeleveringsketen. Meer informatie over GS1.

Intermec, Inc.

Intermec, Inc. (NYSE:IN) ontwikkelt, produceert en integreert technologieën die activa van de toeleveringsketen identificeert, bijhoudt en beheert. Tot de kerntechnologieën behoren RFID, mobiel computergebruik en gegevensverzamelingssystemen, barcodeprinters en etikettenmedia. Intermec technologieën helpen als meer dan 40 maar Fortune 1000 bedrijven over de gehele wereld om de efficiëntie van de toeleveringsketen te verbeteren. Daarom heeft 70% van hen hun vertrouwen in Intermec gesteld. Intermec levert niet alleen de allerbeste oplossingen voor gegevensvastleggingen en mobiel computergebruik, ze bieden ook de expertise en contacten om nieuwe systemen te implementeren en ze bieden kwaliteitsondersteuning tot ver daarna. Het is dat uitgebreide toepassingsgebied, een inzet om bredere bedrijfsbehoeften te dienen, wat Intermec anders maakt.

Microsoft Gold Partner

TEKLYNX heeft de Gold Certified status behaald in het Microsoft Partner-programma met een competentie in applicatie-ontwikkeling, ISV/software en mobiliteitsoplossingen, waarmee de expertise en de totale impact in de technologiemarkt van TEKLYNX erkend wordt. Als een partner van Gold Application Development, heeft TEKLYNX expertise met Microsoft-technologieën laten zien en bewezen te kunnen voldoen aan de behoeften van de klant. Microsoft Gold Application Development Partners ontvangen veel voordelen, met inbegrip van toegang, scholing en ondersteuning, zodat ze een voordeel ten opzichte van de concurrentie hebben in de markt. Meer informatie over Microsoft.

Opticon

Opticon is een wereldwijde familie van bedrijven bestaande uit OPTOELECTRONICS Co., Ltd. (Japan), Opticon Inc. (Noord-Amerika) en Opticon Sensors Europe BV Opticon, opgericht in 1976, is één van de vroegste pioniers en producenten van automatische identificatie-technologieën waaronder CCD, laser- en 2D-beeldvormende barcodescanners en terminals voor mobiele gegevensverzameling. In 1984 opende Opticon Inc zijn Noord-Amerikaanse vestiging die een groot klantenbereik in de Verenigde Staten, Canada en Mexico bedient. Met wereldwijd 17 kantoren, is Optico er klaar voor om strijdlustig te voledoen aan de technologische behoeften van onze klanten en partners over de gehele wereld. Voor meer informatie bezoekt u www.OpticonUSA.com.


Oracle Partner Network - Gold Level Partner

TEKLYNX is lid op gouden niveau van het Oracle Partner Network (OPN). Dit zorgt ervoor dat TEKLYNX is uitgerust met de laatste technologie om behoeften van klanten en bedrijven te overtreffen terwijl we toonaangevend in innovatie blijven. Als partner van Oracle, werkt TEKLYNX samen met Oracle om te voorzien in de behoeften van klanten met toonaangevende oplossingen die worden aangestuurd door de Oracle technologie of die nauw verbonden zijn met Oracle Applications. Meer informatie over Oracle.

Printronix
Printronix

Printronix is toonaangevend in bedrijfskritische afdrukoplossingen, waarbij de meest vertrouwde selectie van ultra betrouwbare printers, services, toebehoren en onderdelen geboden worden voor omgevingen die de hoogste betrouwbaarheid en lage afdrukkosten vragen. Het bedrijf biedt de twee meest vertrouwde merknamen qua afdrukken in industrie, backoffice en toeleveringsketen, Printronix en TallyGenicom, wereldwijd bekend op gebied van productie, distributie, retail, bancaire wereld, gezondheidszorg, staat en andere bedrijven. De gecombineerde merkenportfolio's omvatten hoogste kwaliteitslijn matrix-, thermische- en RFID-printers, en servicebeheersoplossingen. Printronix werd opgericht in 1974 en heeft zijn hoofdkwartier in Irvine, Californië. Meer informatie over Printronix.

SAP-gecertificeerd voor integratie met SAP NetWeaver
SAP

Met het hoofdkwartier in Walldorf, Duitsland en locaties in meer dan 130 landen is SAP marktleider in bedrijfsmatige applicatiesoftware, die bedrijven in alle formaten en markten helpt om beter te draaien.

SENTINEL automatiseringssoftware voor het afdrukken van barcode-etiketten is gecertificeerd voor integratie met SAP. Configureer uw SAP-database om de correcte gegevens naar SENTINEL te versturen, en SENTINEL automatiseert het hele afdrukproces. Vergroot de efficiëntie en verminder fouten met SAP geïntegreerd SENTINEL. Meer informatie

Sato

SATO is een pionier in de Automatic Identification en Data Collection (AIDC)-branche en de uitvinder van de eerste elektronische thermische overdrachtsbarcodeprinter ter wereld. Het veroorzaakte een revolutie in de barcodebranche door het introduceren van het Data Collection System (DCS) en Labeling concept - een complete barcode- en etiketteringsoplossing die kwalitatief hoogwaardige barcodeprinters, scanners/mobiele terminals, etikettenontwerpsoftware en verbruiksartikelen biedt. SATO is één van de eersten in de branche die een complete, multi-protocol - met EPC compatibele UHF RFID-oplossing biedt.

Toshiba
Toshiba

Toshiba America Business Solutions (TABS), opgericht in 1999 met hoofdkwartier in Irvine Californië is de basis van de Managed Print Experts en is een onafhankelijk opererend bedrijf van de Toshiba Corporation. Onze innovatieve technologie en creatieve oplossingen helpen u efficiënter werken in de hedendaagse ultra-concurrerende bedrijfsomgeving. .

Bij Toshiba zijn we gefocust op het helpen van bedrijven bij het beter controleren van hun productiviteit en winstgevendheid door innovatieve beeldvormings- en retailoplossingen en services te leveren. Wij begrijpen dat het leveren van geweldige producten alleen niet genoeg is, dus maken we gebruik van menselijke innovatie om de zakelijke uitdagingen van onze klanten op te lossen. Meer informatie over Toshiba.

Unitech
Unitech

Unitech werd in 1979 in Tapei, Taiwan opgericht om de lokale markt te voorzien van aangepaste op microprocessor-gebaseerde automatiseringssystemen te voorzien. Al meer dan twintig jaar richt Unitech zich op de producten met betrekking tot automatische gegevensverzameling en services om productiviteit en efficiëntie te verbeteren. In 1985, introduceerde Unitech met succes hun AIDC productlijnen, die sinds die tijd alleen maar gegroeid zijn. Vandaag de dag, produceert Unitech een volledig assortiment AIDC producten, waaronder barcodescanner, magnetische kaartlezers, draagbare en vaste terminals, en een verscheidenheid aan toetsenbordenproducten. Meer informatie over Unitech.

Zebra Technologies. Zie meer. Doe meer.
Zebra Technologies

Zebra Technologies is wereldwijd toonaangevend marktleider in barcode- en etikettenafdrukoplossingen waaronder printers, RFID, toebehoren, software en realtime locatie-oplossingen (RTLS). Zebra biedt technologieën die een virtuele stem geven aan eigendommen, mensen en transacties van organisaties, die organisaties de mogelijkheid biedt om grotere zakelijke waarde te ontsluiten. De uitgebreide portfolio van het bedrijf in markeer- en afdruktechnologieën, waaronder RFID en RTLS, werpt licht op missie-cruciale informatie om klanten te helpen slimmere bedrijfsbesluiten te nemen. Meer informatie over Zebra.