Compatibele software voor etiketteringsverordeningen

Voldoe aan bijna elke verordening met betrekking tot etikettering met TEKLYNX

TEKLYNX biedt ontwerpoplossingen voor barcode-etiketten en bedrijfsgerichte beheersoplossingen voor etikettering aan organisaties in verschillende sectoren om die te helpen bij het automatiseren en vereenvoudigen van hun etiketteringsprocessen.  Het team bij TEKLYNX heeft, de noodzaak erkennend dat bedrijven naleving willen bereiken en controle willen hebben in een geverifieerde omgeving, ook software ontwikkeld om specifieke federale en wereldwijde verordeningen met betrekking tot etikettering in verschillende sectoren aan te pakken. Ervaar hoe TEKLYNX uw organisatie kan helpen te voldoen aan markt-specifieke etiketteringsvereisten door dit formulier in te vullen.

GHS label software

Verordening: Globally Harmonized System of Classification and Labeling of Chemicals (GHS)

Sector: Chemische industrie

Occupational Safety and Health Administration’s (OSHA) Hazard Communication (HazCom) Standard bevat het United Nations’ Globally Harmonized System of Classification and Labeling of Chemicals (GHS) om de veiligheid te verbeteren en de gezondheid van werknemers in de chemische industrie te beschermen.

Klik hier om meer te weten te komen over GHS-etikettering.


 

Verordening: EU Voedseletikettering en Allergenen

EU -verordening 1169/2011 over het verstrekken van voedingsinformatie aan consumenten (FIC) wijzigt de bestaande regelgeving met betrekking tot de etikettering van voedingsmiddelen in Europa aanzienlijk. Vanaf 13 december 2014 moeten fabrikanten allergenen duidelijk markeren in de lijst met ingrediënten van alle voedingsmiddelen die geproduceerd en verkocht worden binnen de EU. De verplichting voor het verstrekken van voedingswaarde-informatie gaat in op 13 december 2016.

Klik hier om meer te weten te komen over de etikettering van voedingsmiddelen.


 

Verordening: Unique Device Identification (UDI)

Sector: Gezondheidszorg

De U.S. Food and Drug Administration (FDA) vereist dat alle medische apparaten die in de Verenigde Staten gedistribueerd worden, geëtiketteerd dienen te worden met een Unique Device Identifier (UDI) die bestaat uit een unieke numerieke of alfanumerieke code die gebruikt wordt om medische apparaten binnen de toeleveringsketen te markeren en te identificeren.

Klik hier om meer te weten te komen over UDI-etikettering.


 

Verordening: U.S. FDA 21 CFR Deel 11

Sector: Gezondheidszorg

U.S. FDA 21 CFR deel 11 is van toepassing op het onderzoek, de productie en distributie van medische producten en is ingesteld om de volksgezondheid te beschermen en om de nauwkeurigheid van elektronische medische verslagen te waarborgen. Het stelt organisaties ook in staat om kosten te reduceren door gebruik te maken van elektronische verslagen in plaats van papieren.

Klik hier om meer te weten te komen over FDA 21 CFR Deel 11-etikettering.


 

Verordening: GS1 Logistic Labeling

Sector: Transport en logistiek

De GS1 Standard International Logistic Label (STILL) is ontwikkeld als een internationaal referentiepunt voor barcodes dat gebruikt wordt voor de traceerbaarheid van alle logistieke eenheden. Het voorkomt het opeenvolgende heretiketteren van logistieke eenheden als ze zich door de toeleveringsketen bewegen, dit biedt het voordeel dat er maar een logistiek etiket gebruikt wordt.

Klik hier om meer te weten te komen over GS1-128 logistieke-etikettering.


Ongeacht de sector waarbinnen u opereert, TEKLYNX kan u helpen om een oplossing te vinden die in uw behoeften voorziet. Lees hoe TEKLYNX uw organisatie kan helpen te voldoen aan markt-specifieke etiketteringsvereisten. Vraag vandaag nog een gratis advies over of een gratis demo aan van TEKLYNX ontwerpsoftware voor barcode-etiketten