Gezondheidszorg

Al jarenlang, werkt TEKLYNX software achter de schermen in de gezondheidszorg, de sector helpen die anderen helpt.

Van UDI etikettering van medische apparaten tot SNI voor levensreddende geneesmiddelen, bieden de TEKLYNX barcode software-oplossingen de benodigde betrouwbaarheid, volgbaarheid en veiligheid bij het werken met kritische etikettering in de gezondheidszorg.

FDA UDI-compatibel etiketteren voor medische apparaten
De software-oplossingen voor etikettendesign van TEKLYNX zijn in staat om de GS1 en de barcode voor de zorgsector (HIBC) af te drukken om zo de AIDC-technologie voor het plaatsen van een unieke toestel identificator (UDI) op etiketten voor medische apparaten te genereren.

SNI voor verpakking van recepten
TEKLYNX oplossingen zijn in staat de geserialiseerde nationale geneesmiddelencode (sNDC) te genereren om een gestandardiseerd numerieke indentificator (SNI) op alle verpakkingen van medicijnen op recept te plaatsen.

Met meer dan 80 barcodetypes (met inbegrip van HIBC, Global Trade Identification Number codes (GTIN), Serial Shipping Container Codes (SSCC), post, lineaire , tweedimensionale GS1 databar, en meer) en vooraf geconfigureerde voorbeelden voor Health Industry Distributors Association (HIDA), HIBC SNI en GS1 etiketten, stellen TKLYNX barcode software-oplossingen virtueel elk laboratorium, onderzoekscentrum, ziekenhuis, kliniek of huisartsenpraktijk in staat te voldoen aan interne en regelgevende voorschriften.

Kom erachter hoe TEKLYNX in uw sector past:

Request Price

TEKLYNX CENTRAL CFR wordt gebruikt vanaf een solide applicatieplatform en omhuld met functionaliteit om naadloze integratie te bieden in de volledig gereguleerde onderneming. Farmaceutische bedrijven, hoog volumineuze laboratoria en andere organisaties die een krachtig kwaliteitsbeheerssysteem vereisen zullen erachter komen dat vaildatie van dit nieuwe product in hun eindgebruikersomgeving een enorme stap voorwaarts is.

- Tony Raymond,Adviseur/president van New Harbor SQA

Applicaties

  • Bijhouden van laboratoriummonsters
  • ID-badges van het personeel
  • Bestandsbeheer
  • Polsbandjes van patiënten
  • Etikettering medicatie