Ons team

Over ons team

TEKLYNX International beschikt over een hoog-energieke, klantgerichte, ondernemende cultuur en zoekt hoog-presterenden met de drive en de wens om effect te scoren. Elke medewerker van TEKLYNX speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf en levert een bijdrage aan de waarde die wij onze klanten en partners bieden.

Om onze groei te ondersteunen, zijn we altijd op zoek naar de meest creatieve en getalenteerde mensen in onze branche. Ons team bestaat uit individuen met gevarieerde achtergronden, met ervaring en opleiding op gebieden zoals informatietechnologie, journalistiek, marketing, engineering, en bedrijven. Als wereldwijde organisatie zijn wij erg geïnteresseerd in kandidaten die vloeiend een buitenlandse taal spreken.

Onze meest succesvolle medewerkers gedijen in een teamomgeving, brengen consistent onze richtwaarden naar buiten en zijn extreem gepassioneerd over dienstbaarheid aan onze klanten en partners. Omdat onze verwachtingen hoog zijn, zijn de medewerkers van TEKLYNX ons concurrerend voordeel en dat is wat ons onderscheidt van de rest.

TEKLYNX - een geweldige plek om te werken

TEKLYNX zet zich in om onze medewerkers een comfortabele werkomgeving te bieden en de mogelijkheid voor persoonlijke en professionele groei. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze interne scholingsprocessen zodat nieuwe medewerkers de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

TEKLYNX is een collaboratieve omgeving, waar u nauw samenwerkt met mensen vanuit alle afdelingen van het bedrijf. Teamwerk en eenheid staan hoog in het vaandel.