TEKLYNX címkenyomtató-illesztőprogramok: Ne áldozza fel a minőséget – fektesse belénk bizalmát

Bevezető

Bosszantja, hogy olyan termékeket vásárol, amelyek nem teljesítik az ígéreteiket? Különbségeket talált a képernyőn megtervezett vonalkód és a kinyomtatott vonalkód között? A Windows nyomatató-illesztőprogramjait használó címkéző szoftverek állítólag kiváló minőségű vonalkódokat készítenek. Azonban csak a TEKLYNX képes garantálni a nyomtatott címkékhez szükséges minőséget és precizitást. A TEKLYNX egyedileg fejlesztett nyomtató-illesztőprogramjai a legmagasabb szintű precizitást nyújtják vonalkódok nyomtatásához, amit a Windows nyomtató-illesztőprogramokkal képtelenség elérni.

Mi az a nyomtató-illesztőprogram?

A nyomtató-illesztőprogram a tolmács szoftvere és nyomtatója között. Fogja, amit Ön lát a képernyőn, és lefordítja a megfelelő nyomtatási nyelvre. A nyomtató-illesztőprogramoknak két típusa létezik:

  • Valódi Windows nyomtató-illesztőprogramok
  • Beágyazott nyomtató-illesztőprogramok

A Windows nyomtató-illesztőprogram szoftverek széles választékával kompatibilis. Bár ez elsőre vonzónak tűnhet, ezeket az illesztőprogramokat inkább a mennyiséget, mint a minőséget szem előtt tartva fejlesztették.

A Windows nyomtató-illesztőprogramok nem kifejezetten vonalkódos címkézéshez készültek. Ha a vonalkódokat ezekkel az illesztőprogramokkal nyomtatja ki, a nyomtató figyelmen kívül hagyja a vonalkódok szimbólumkészletét és a formatervhez használt betűkészleteket, és csak a minta erős közelítését nyomtatja ki. Ezért fektet a TEKLYNX olyan sok energiát abba, hogy Ön biztosan a legmagasabb minőséget és precizitást kapja vonalkódos címkéihez.

A beágyazott nyomtató-illesztőprogramok, például azok, melyeket kifejezetten a TEKLYNX fejleszt, olyan illesztőprogramok, melyek kifejezetten egy adott szoftveres alkalmazáshoz készültek, és be vannak építve az adott szoftverbe. Beágyazott nyomtató-illesztőprogramjainkkal kihasználhatja a telepített betűkészletek és vonalkód jelkészletek előnyeit. A Windows nyomtató-illesztőprogramjaival ez nem lehetséges. Emellett címkenyomtató-illesztőprogramjaink több, mint 100 elemből álló vonalkód jelkészletet kínálnak, tehát még akkor is rendkívül pontos eredményt kap a TEKLYNX szoftvereiből nyomtatva, ha nyomtatóját nem is kifejezetten vonalkódok nyomtatására tervezték. A TEKLYNX több, mint 2800 nyomtató modellhez fejlesztett illesztőprogramokat.

Ne hagyja, hogy a Windows nyomtató-illesztőprogramok korlátozzák címkéi kinyomtatásában. A TEKLYNX szoftvereivel nincsenek korlátok. Használhatja a Windows nyomtató-illesztőprogramjait, de helyette élvezheti beágyazott illesztőprogramjaink teljesítményét és rugalmasságát is. Ha a TEKLYNX címkenyomtató-illesztőprogramokat használja, a kiválasztott nyomtató összes szolgáltatását eléri, és garantáltan azt a rendkívül precíz címkét fogja kinyomtatni, amire vállalkozásának szüksége van.

TEKLYNX illesztőprogramok

A TEKLYNX soha nem választja a rövidebb utat, és használ fel korábbi illesztőprogram fejlesztéseket. Rászánjuk a szükséges időt és pénzt, hogy szoftvereinkhez a lehető legjobb címkenyomtató-illesztőprogramokat fejlesszük. Íme, néhány mítosz és az igazság a címkéző szoftverekről és a TEKLYNX illesztőprogramok előnyeiről.

WYSIWYG: What You See Is What You Get („azt kapod, amit látsz”)

Mítosz: Más címkéző szoftvereket fejlesztő vállalatok azt állítják, hogy a Windows nyomtató-illesztőprogramok a lehető legmagasabb szintű precizitást biztosítják.

Igazság: A TEKLYNX illesztőprogramok pontosan ugyanazt nyomtatják, amit a képernyőn megtervezett. A legapróbb részletekig biztosítjuk a precizitást. Ha a Windows nyomtató-illesztőprogramjait használja, feláldozza a precizitást, aminek újranyomott címkék, hibásan teljesített megrendelések és kiesett gyártási idő lesz az eredménye.

A címkenyomtatás precizitásának nem szabad bónusz szolgáltatásnak lennie – ez alapkövetelmény. A TEKLYNX tisztában van ezzel, és keményen dolgozik azon, hogy címkenyomtató-illesztőprogramjaink azt az eredményt nyújtsák, amire Önnek szüksége van. Tudjuk, hogy nincs ideje és pénze arra, hogy újratervezzen és újranyomtasson címkéket a Windows nyomtató-illesztőprogramjaival.

A vonalkódos címkézéshez precizitásra van szükség, méghozzá a legapróbb részletekig. Az 1. ábra összehasonlítja a TEKLYNX szoftverével, és egy versenytárs alkalmazásával készült címketerveket és a kinyomtatott címkék beszkennelt másolatait. Melyik tűnik precízebbnek?

True WYSIWYG with Teklynx developed drivers

1. ábra: A képernyőn látható precizitás összehasonlítása

Telepítés

Mítosz: Más címkéző szoftvereket fejlesztő vállalatok azt állítják, hogy megoldásaikat gyorsabb és egyszerűbb telepíteni.

Igazság: A TEKLYNX címkenyomtató-illesztőprogramjait csak 20 másodperc teljesen telepíteni, míg más címkéző szoftverek esetén az egyes illesztőprogramok telepítése akár 15 percbe is telhet.

Hol van a különbség? A TEKLYNX címkenyomtató-illesztőprogramot a címkéző szoftver megvásárlásakor mellékeljük. Más címkéző alkalmazásokhoz a felhasználóknak le kell tölteniük a nyomtató-illesztőprogramokat az internetről, ahelyett, hogy azok a szoftverhez lennének mellékelve. Az ilyen illesztőprogramokat sokszor nehéz megtalálni, ami nagyon bonyolulttá és frusztrálóvá teszi az egész folyamatot.

Senki nem szeretne egy hosszú, komplikált telepítési folyamatot végigszenvedni, ezért a TEKLYNX mindent a lehető legegyszerűbben oldott meg. A 2. ábra bemutatja a TEKLYNX címkenyomtató-illesztőprogramok telepítési idejét más címkéző alkalmazásokhoz képest.

Teklynx installation

2. ábra: Telepítési idők összehasonlítása

Illesztőprogramok fejlesztése

Mítosz: Más címkéző szoftverek fejlesztői globális vonalkód szabványosítással foglalkozó csoportokkal működnek együtt, hogy új szabványos vonalkód jelkészleteket fejlesszenek.

Igazság: Bár előfordulhat, hogy versenytársaink vonalkód szabványosítással foglalkozó csoportokkal dolgoznak, csak a TEKLYNX működik együtt velük olyan mélységben, hogy az új címkenyomtató-illesztőprogramok fejlesztésekor kifejezetten a legújabb szabályozásoknak való megfelelés legyen a cél. Gondoskodunk róla, hogy az új szabványokat már maguk az illesztőprogramok tartalmazzák, így nem kell a Microsoftra hagyatkozni, hogy azt megtegye helyettünk, mint más címkéző szoftverek esetén. Ahogy az az 1. ábrából is látszik, másra hagyni az illesztőprogramok fejlesztését hatalmas hátrányt jelent a nyomatminőség terén. Az által, hogy mi fejlesztjük saját illesztőprogramjainkat, ügyfeleink nagyon egyszerűen vásárolhatnak és telepíthetnek új nyomtatókat, mivel hatalmas mennyiségű illesztőprogramot készítettünk különböző gyártmányú és típusú nyomtatóhoz. A több, mint 2800 nyomtatótípushoz elérhető, és folyamatosan bővülő illesztőprogram választékkal nem fut ki a lehetőségekből. A TEKLYNX számára elsődleges szempont az illesztőprogramok folyamatos fejlesztése, és minden címkenyomtató-illesztőprogramunk esetén biztosítjuk, hogy az Ön által létrehozott vonalkód a nyomtatási folyamatot követően is meg fog felelni az ipari előírásoknak.

Nyomtatási sebesség

Mítosz: A Windows nyomtató-illesztőprogramjai gyorsabban nyomtatnak, mint a beágyazott illesztőprogramok.

Igazság: Nyomtatási sebességünk épp olyan gyors, ha nem gyorsabb, mint bármely más címkéző alkalmazásé. Nagy sebességgel és precizitással nyomtathat címkéket egyedileg vagy sorozatban. Továbbléphet a következő feladatra anélkül, hogy azon kellene aggódnia, milyen sok időt vesz igénybe a nyomtatás. A TEKLYNX nyomtató-illesztőprogramjai esetén választhatja a Windows nyomtatásisor-kezelőt, mely bármely szoftverhez elérhető, de használhat nyomtatásra bármely egyéb rendelkezésre álló sorkezelőt. Ezt csak a TEKLYNX illesztőprogramjaival teheti meg.

További előnyként, ha CODESOFT címkéző szoftverünket a SENTINEL rendszerével kombinálja a nyomtatás automatizálásához, akár több száz nyomtatóra is nyomtathat. A SENTINEL hatékonyan automatizálja a termelést 24 órás készenléttel. És a SENTINEL karbantartási igénye is alacsony. Amint beállította a SENTINEL-t, hibátlanul üzemel az Ön definíciói alapján. A SENTINEL teljes bemutatásához látogasson el oldalunkra: www.teklynx.com/sentinel.

Biztonság

Mítosz: A Windows nyomtató-illesztőprogramjaitól megkap minden rugalmasságot és biztonságot, amire szüksége van.

Igazság: A Windows illesztőprogramok rugalmassága rendkívül korlátozott a TEKLYNX által kifejlesztett címkenyomtató-illesztőprogramokhoz képest. Csak a TEKLYNX által fejlesztett illesztőprogramok biztosítják az Ön által igényelt rugalmasságot és biztonságot.

A TEKLYNX tisztában van vele, hogy kemény munkáját elronthatja bárki, ha elkövet egy apró hibát, ezért gondoskodunk róla, hogy illesztőprogramjaink biztonságosak legyenek. Ez megakadályozza, hogy a felhasználók módosítsák a nyomtatóbeállításokat, és problémákat okozzanak a nyomtatási eredményben. Minden beállítását megőrzi, így Ön a kívánt beállításokkal dolgozhat. Mivel illesztőprogramjainkat szoftvereinkbe ágyaztuk, azok magának a szoftvernek a biztonsági beállításait használják. Ez nagyobb rugalmasságot hagy vállalkozásának, és szabályozza, kinek van joga bizonyos beállításokat módosítani. A Windows nyomtató-illesztőprogramok vagy teljes hozzáférést engednek, vagy semmilyent. A hozzáférési szintek nem szabhatóak felhasználónként személyre. Ha egy teljes hozzáféréssel rendelkező felhasználó egy apróságot módosít a nyomtató beállításaiban, minden nyomtatási feladatra kihatással lehet, és az ebből eredő hibák eredményeként akár bírságokra is számíthat.

Partneri viszony

Mítosz: A TEKLYNX kapcsolata a Microsofttal nem olyan szoros, mint versenytársainké.

Igazság: A TEKLYNX jelenleg az egyetlen címkéző szoftver fejlesztő, aki megkapta a Microsoft Front Runner státuszt, emellett a Gold Certified Partnership címmel is büszkélkedhet. Ne feledje, hogy ez egy partneri viszony, ami azt jelenti, hogy nagyon szorosan együttműködünk az ügyfeleink igényeit kielégítő megoldások kifejlesztésében; nem a Microsofttól függünk, hogy megtalálja helyettünk a megoldást – ahogy például más címkéző szoftvereket fejlesztő vállalatok.

Ezen partneri viszony egyik nagy előnye, hogy idő előtt hozzáférünk a legújabb technológiákhoz. Így már az előtt kifejleszthetjük az illesztőprogramokat, hogy az új technológiák piacra kerülnének, és lépést tarthatunk a piaci igényekkel. Ha a TEKLYNX címkenyomtató-illesztőprogramja friss, a rendszere is az. Szakértelemre is szert teszünk a partneri viszony által, ami segít, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. A Microsoft partnersége előnyt jelent számunkra az innováció és a kapcsolatok terén. Általa sokkal kreatívabb megoldásokat találhatunk ügyfeleink mindennapi igényeire.

Konklúzió

Alapjában véve minden ügyfeleink igényeiről szól. A TEKLYNX folyamatosan a legjobb megoldások felkutatásán és kifejlesztésén dolgozik. Biztos lehet benne, hogy a TEKLYNX-től vásárolt szoftverek és címkenyomtató-illesztőprogramok a legmagasabb minőséget képviselik. Ezért lett a TEKLYNX mottója, hogy „Mértéket teremtünk”, hiszen pontosan ezt tesszük. Semelyik másik címkéző szoftvereket fejlesztő vállalat nem mondhatja ezt el magáról.

Címkenyomtató-illesztőprogramjaink teljes listáját megtalálja oldalunkon: www.teklynx.com/drivers.

Ha szeretne még többet megtudni a TEKLYNX termékeiről és megoldásairól, hívja a irodánkat a régióban.

Copyright 2014 Teklynx Newco SAS. Minden jog fenntartva. Ez az tanulmány csak tájékoztató jellegű. A termékek specifikációi változhatnak. A TEKLYNX, CODESOFT és SENTINEL a Teklynx Newco SAS bejegyzett védjegyei. Az itt említett egyéb termék- vagy vállalatnevek tulajdonosaik bejegyzett védjegyei.