TEKLYNX professionele dienstverlening

Laat TEKLYNX u helpen uw project van de grond te krijgen - onze professionele dienstverlening omvat aangepast applicatie-ontwerp, aangepast etikettenontwerp, installatie en scholing.

TEKLYNX biedt een groot scala aan dienstverlening om u te helpen de oplossing voor uw etikettenbeheer met succes te implementeren. Of uw eisen nu bedrijfsbreed afdrukken of vrijstaande applicaties, ERP integratie of gegevensverzameling betreffen, of als u hulp nodig heeft bij het configureren van onze oplossingen voor uw speciale behoeften - TEKLYNX heeft de expertise.

Advies

Elk bedrijf groeit op andere wijze. TEKLYNX producten groeien met u mee en helpen ervoor te zorgen dat uw etiketteringsproces zo soepel mogelijk verloopt. TEKLYNX biedt web-gebaseerd advies en advies op locatie om uw huidige etiketteringsproces te beoordelen en een oplossing aan te bevelen die de efficiëntie en de processen voor uw bedrijf zal verbeteren.  

Dienstverlening met betrekking tot aangepast etikettenontwerp

Als u niet de tijd of de hulpmiddelen hebt om uw eigen aangepaste etiketten te maken, laat ons ze dan voor u maken! De medewerkers van TEKLYNX maken elke dag etiketten; maak gebruik van onze diensten om uw etiketten snel en nauwkeurig te maken, ongeacht de complexiteit en aanpassingen die vereist worden door uw bedrijf. We bieden ook dienstverlening op het gebied van conversie van etiketten aan als u overstapt van een concurrent naar TEKLYNX.  

Aangepaste ontwikkeling

Hebt u problemen met het vinden van interne middelen, met de tijd, ervaring en kennis om aangepaste interfaces te schrijven voor uw TEKLYN software?  Wilt u afdrukken vanaf een mobiel toestel inschakelen? TEKLYNX neemt u de zorgen voor aangepaste applicatie-ontwikkeling uit handen,

Maak gebruik van onze 30+ jaar aan ervaring om de eisen te identificeren, specificaties te creëren en uw aangepaste afdrukinterface te bouwen, die u het volgende biedt:

  • Vereenvoudigde afdrukinterface
  • Integratie bedrijfssysteem
  • Scheiding tussen ontwerpen en afdrukken

Voor meer informatie over onze ontwikkeling van aangepaste afdrukinterface, klikt u hier.

Andere beschikbare services op het gebied van aangepaste ontwikkeling zijn aangepaste front end applicaties, VBScript (Visual Basic Scripting), integratie database, en meer. 

Installatie- en scholingsservices

Maak gebruik van TEKLYNX om uw bedrijf te helpen met de installatie en configuratie van uw etiketteringssoftware om ervoor de zorgen dat u de mogelijkheden daarvan ten volle benut. Of het nu om geassisteerde installaties op afstand gaat of om installatie op locatie, wij krijgen uw snel en effectief op weg.

Als u geïnteresseerd bent in hulp bij het ontwerpen van uw eerste etiket of als u meer wil weten over de mogelijkheden van de door u aangekochte TEKLYNXfsoftware, biedt TEKLYNX individuele scholingssessies gebaseerd op uw applicatie, specifiek ontworpen om aan uw behoeften of eisen te voldoen. Voor algemene scholing in TEKLYNX barcode-etikettenontwerpsoftware,bieden we maandelijkse webinars.

Voor algemene scholing in TEKLYNX barcode-etikettenontwerpsoftware, zijn er ook online webinars beschikbaar via het Amerikaanse TEKLYNX kantoor.