Downloads

Open gratis proefversies van TEKLYNX software. Nieuwe printer? Download de juiste driver voor nauwkeurige afdrukresultaten. Herinstallatiebestanden en -patches zijn beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw versie up-to-date is. Maak gebruik van de voorbeelden van onze compatibele etiketten om uw ontwerpen op de juiste manier te beginnen.

DEMO'S

Volledig functionerende versies van TEKLYNX software zijn beschikbaar om voor 30 dagen gratis te downloaden, zodat u het product kunt beoordelen en u ervan kunt verzekeren dat er in uw behoeften voorzien wordt, voordat u tot aankoop overgaat.

APPARAATDRIVERS

De printerdrivers van TEKLYNX bieden de best algehele kwaliteit voor uw behoeften qua barcode-etikettering. Maak gebruik van de TEKLYNX Driver Service Pack (DSP) voorziening om de laatste printerdrivers voor uw software te downloaden en waardeer uw bestaande printerdrivers op.

HERINSTALLATIEBESTANDEN

Moet u uw software opnieuw installeren of een patch downloaden? Toegangsvoorwaarden, voorzieningen, en herinstallatiebestanden om dit te doen.

VOORBEELDEN VAN ETIKETTEN

Voorbeelden van compatibele etiketten zijn beschikbaar om u te helpen beginnen met uw eigen etikettenontwerpen. Zorg ervoor dat uw etiketten voldoen aan de normen in de branche door te gaan werken met deze sjablonen.

TEKLYNX Codesoft label design software

CODESOFT

RFID- en barcode-etiketteringssoftware

CODESOFT is meer dan alleen een etikettenontwerper. Met CODESOFT kunt u eenvoudig het printen van etiketten en de RFID-technologie in uw bedrijfsproces integreren, waarbij zowel de efficiëntie als de controle verbeterd wordt. De stabiliteit en superieure prestaties van CODESOFT barcode-software zorgen voor een krachtige en duurzame oplossing.

Of uw doelstelling nu het afdrukken van barcodes en RFID-labels is, het beheren van bezit en middelen, het beheren van distributiekanalen en voorraadniveaus, het waarborgen van traceerbaarheid van het product of het beheren van gegevensrapportage is, CODESOFT biedt een oplossing voor de meest geavanceerde barcode- en RFID- en etiketteringsprojecten.

CODESOFT stelt u in staat om het afdrukken van etiketten en documenten te mixen, en ondersteunt een veelheid aan markt-specifieke etiketteringvoorschriften, waaronder: GHS, UDI, PTI, voedingsmiddelen, allergenen en veel meer.

TEKLYNX biedt de enige volledig ondersteunde en geteste VM-producten in de markt. Draai CODESOFT VM op een virtuele machine in het vertrouwen dat TEKLYNX de juiste oplossing voor uw behoeften heeft.

TEKLYNX abonnementslicentie is verkrijgbaar voor CODESOFT. Een abonnement biedt eenvoud, flexibiliteit en meer voordelen op het gebied van onderhoud en ondersteuning. Meer informatie over abonnementslicentie.

TOP
TEKLYNX Labelview barcode software

LABELVIEW

Voeg een krachtige, gebruiksvriendelijke barcode-etikettenontwerp toepassing, die door iedereen van beginner tot geavanceerde gebruiker gebruikt kan worden, toe aan het bedrijfsproces van uw bedrijf. Met de stabiliteit van LABELVIEW's bijgewerkte platform, kunt u er gerust op zijn dat u op uw barcodesoftware kunt rekenen, vandaag en in de toekomst. Maakt u al gebruik van LABELVIEW? Uw bestaande etiketten en proces gaat over naar de huidige versie met de ingebouwde etikettenconversie-tool.

TEKLYNX biedt de enige volledig ondersteunde en geteste VM-producten in de markt. Draai LABELVIEW VM op een virtuele machine in het vertrouwen dat TEKLYNX de juiste oplossing voor uw behoeften heeft.

TEKLYNX abonnementslicentie is verkrijgbaar voor LABELVIEW. Meer informatie over abonnementslicentie vind u hier.

TOP
TEKLYNX Label Matrix barcode label design software

LABEL MATRIX

Barcode etkettenontwerpsoftware, rijk aan functies voor kleinere bedrijven die op zoek zijn naar een vertrouwde oplossing tegen een redelijk prijspeil. LABEL MATRIX is een intuïtieve toepassing met een eenvoudig te bedienen interface. Nuttige wizards geleiden u door het toevoegen van tekst, afbeeldingen, barcodes, het verbinden met een database en meer ontwerpopties voor barcode-etiketten heen wat voor een ongecompliceerd proces zorgt.

TEKLYNX abonnementslicentie is verkrijgbaar voor LABEL MATRIX. Meer informatie over abonnementslicentie vind u hier.

TOP
TEKLYNX Sentinel label printing software

SENTINEL

Automatiseringssoftware voor het afdrukken van etiketten

SENTINEL loopt naadloos op de achtergrond van uw systeem als een geautomatiseerd laag-onderhoudsprogramma en biedt u de mogelijkheid om centraal af te drukken op honderden printers, allemaal op dezelfde tijd. Zodra etikettenontwerpgegevens worden ontvangen door SENTINEL, zorgt de toepassing voor de rest van uw printproces zonder dat er menselijke interventie nodig is.

TOP

PRINT MODULE

Software voor het afdrukken van etiketten

PRINT MODULE is automatiseringssoftware voor printen die u in staat stelt de bewezen etikettenontwerp- en printtechnologieën van TEKLYNX in uw bestaande bedrijfssystemen te integreren. PRINT MODULE kan elke hoeveelheid etiketten naar maxiamaal zes printers printen vanaf een gecentraliseerde installatie en maakt gebruik van CODESOFT als zijn printmotor en waarborgt daarmee het toonaangevende What You See Is What You Get (WYSIWYG) printen en het hoogste betrouwbaarheidsniveau in de markt.

TOP
TEKLYNX Label Archive label tracking software

LABEL ARCHIVE

Software voor het opslaan van etiketten

Goedkeuring en veilige opslag van etiketten voor uw hele organisatie. LABEL ARCHIVE's functies volgen uw etiket van eerste goedkeuring tot uiteindelijke distributie en alles daar tussenin. De krachtige printhistorie stelt u in staat om het proces in elk stadium bij te houden.

De laatst uitgekomen versie omvat:

  • Uitgebreide rapportage maakt meer aanpassingen en variabele waarden mogelijk.
  • Uitbreidingen printafstemming bieden de mogelijkheid succesvol/mislukte geprinte etiketten te markeren en te rapporteren en de mogelijkheid om te zoeken naar een specifieke variabele waarde in alle printtaken voor dat etiket.
  • De mogelijkheid om een document als bijlage toe te voegen in het goedkeuringsproces voor het etikettenontwerp.

TOP
TEKLYNX Backtrack barcode tracking software

BACKTRACK

Bijhoudsoftware voor bezittingen en barcodes

BACKTRACK geeft u de mogelijkheid om de exacte locatie, verplaatsing en gebruik van elk item nauwkeurig en efficiënt bij te houden. Van het bijhouden van bestanden, tot voorraadcontrole tot het bijhouden van gereedschappen en uitrusting, aan het aantal en type toepassingen dat BACKTRACK aankan zijn geen grenzen gesteld.

TOP