Partnerprogramma's

TEKLYNX Partners genieten een scala aan voordelen, van de mogelijkheid om TEKLYNX producten te verkopen en te ondersteunen, tot het ontvangen van gekwalificeerde verkooprichtlijnen rechtstreeks van TEKLYNX.

Als TEKLYNX Partner heeft uw bedrijf de mogelijkheid om:

  • TEKLYNX etikettenontwerpproducten te verkopen.
  • gecertificeerd te worden en TEKLYNX bedrijfsoplossingen te verkopen.
    Bekijk alle door TEKLYNX gecertificeerde integratoren
  • TEKLYNX software onder uw eigen private label te verkopen.
  • aanvullende producten te integreren om de oplossingen uit te breiden.
  • TEKLYNX producten te verkopen aan wederverkopers op het tweede niveau.

TEKLYNX biedt verschillende Partnerprogramma's aan om bij uw eisen voor het partnerschap aan te sluiten. Om te beoordelen van welk programma uw bedrijf het meest kan profiteren, kunt u onderstaande opties bekijken. Houd er rekening mee dat sommige programma's testen en certificering vragen.

Als u meer informatie over TEKLYNX Partnerprogramma's wilt, neemt u contact op met TEKLYNX in uw regio.

Tools van TEKLYNX die beschikbaar zijn voor partners:

- Product Selector Tool - hoe u het juiste TEKLYNX product voor de omgeving van de klant vindt

- Lead Manager - ontvang en beheer TEKLYNX richtlijnen

- SMA Center - beheer de Software Maintenance Agreements (SMA) van uw klanten

- Knowledge Base - zoeken naar antwoorden op veelgestelde vragen

Door TEKLYNX gecertificeerde integrator

Als TEKLYNX gecertificeerde integrator (TCI) hebt u de mogelijkheid uw bedrijf te onderscheiden. Met de toenemende groei van software is het hebben van een solide bedrijfsstrategie in uw bedrijfsplan voor het integreren van softwareverkopen essentieel voor succes.

Als TCI kunt u alle etikettenontwerp- en Enterprise etikettenbeheeroplossingen tegen een gereduceerde prijs verkopen.

Onderscheid uw bedrijf door een door TEKLYNX gecertificeerde integrator te worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Teklynx in uw regio.

Bekijk alle door TEKLYNX gecertificeerde integratoren

TEKLYNX wederverkoper

Een TEKLYNX wederverkoper beschikt over hoogwaardige technische kennis en vaardigheden die nodig zijn om de etikettenontwerpproducten van TEKLYNX succesvol te verkopen.

Als wederverkoper van TEKLYNX kunt u LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT en PRINT MODULE verkopen tegen een verlaagde prijs en eerstelijns ondersteuning aan uw klanten bieden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Teklynx in uw regio.

TEKLYNX private label (OEM)

Het private labelprogramma van TEKLYNX maakt het voor partners mogelijk om TEKLYNX software onder hun eigen merknaam te verkopen. Dit biedt onze partners de mogelijkheid om hun gebundelde oplossing onder private label aan te bieden aan hun klanten.

Private labelpartners kunnen VAR's, systeemintegratoren of fabrikanten zijn. Hun productaanbod mag hardware- en softwareoplossingen omvatten die een groot scala aan toepassingen en/of verticale nichemarkttoepassingen binnen de AIDC-markt afdekken.

Als u meer informatie over TEKLYNX Private labelprogramma wilt, neemt u contact op met TEKLYNX in uw regio.

TEKLYNX distributeur

Door TEKLYNX gecertificeerde distributeurs zijn master-distributeurs met de mogelijkheid om TEKLYNX producten op landelijk en internationaal niveau te vermarkten, verkopen en te ondersteunen aan wederverkopers van het tweede niveau.

Gecertificeerde distributeurs beschikken over expertise op het gebied van geautomatiseerde gegevensverzamelingstechnologieën en de IT-branche.

Als u meer informatie over of een gecertificeerde TEKLYNX verdeler wilt worden, neemt u contact op met TEKLYNX in uw regio.

TEKLYNX technologie- partner

TEKLYNX technologiepartners zijn onafhankelijke hardware- en softwareverkopers of andere technologie-aanbieders wiens producten het assortiment van identificatie- en bijhoudoplossingen van TEKLYNX aanvullen, of wiens eigen oplossingen kunnen worden uitgebreid door de integratie met onze producten. Technologiepartners kunnen variëren van aanbieders van grote oplossingen tot ISV's die gespecialiseerd zijn in technologische toepassingen.

Voor meer informatie over, of hoe u TEKLYNX technologiepartner wordt, neemt u contact op met TEKLYNX bij u in de regio.

Meer informatie