Over ons

Europa,

Midden-Oosten

en Afrika

Contactgegevens:
Voor contactgegevens
in uw regio,
bezoekt u onze pagina
Wereldwijde locaties
page.

Wie we zijn

Met meer dan 30 jaar ervaring is TEKLYNX International de meest toonaangevende ontwikkelaar van barcode-etiketeringsoplossingen ter wereld.

Onze fundament is gelegd op de overname van de top drie barcodesoftwarebedrijven in de markt van 1998 - 2001 - Techniques Avancées (Auch, Frankrijk), GrafTek, Inc. (Toronto, Ontario, Canada) en StrandWare, Incl (Eau Claire, Wisconsin). Deze overnames hebben ons geholpen bij het opbouwen van onze sterke portfolio van producten, waaronder CODESOFT, LABELVIEW en LABEL MATRIX ontwerpsoftware, SENTINEL afdruksoftware aan serverzijde en LABEL ARCHIVE beveiliginsg- en traceerbaarheidssoftware.

In 2010 nam het managementteam van TEKLYNX het bedrijf over van Brady Corporation. Deze gebeurtenis stelde TEKLYNX in staat om een groter scala aan klanten te bedienen terwijl de groei van onze zakelijke partners ondersteund werd. Onze voortdurende inzet voor solide ontwikkeling, flexibiliteit en wendbaarheid leidde tot het maken van TEKLYNX CENTRAL, onze alles-in-één oplossing voor bedrijven met een sterke ruggegraat gebouwd op onze eerdere producten. Deze universele oplossing bracht ons in de voorste linies van het etikettenbeheer van bedrijven.

Wat we doen

Aan de basis van alles wat we doen ligt onze wens om verder te gaan dan de ontwikkeling van basissoftware met het creëren van oplossingen die ontworpen zijn om uw bedrijf efficiënter maken en de operaties stroomlijnen. Wij maken intuïtieve technologie die eenvoudig integreert met uw bestaande processen. We werken met u samen om een goed begrip van de uitdagingen te krijgen waarmee uw bedrijf te maken heeft en bieden effectieve oplossingen - we willen uw partner zijn, niet uw leverancier. 

We streven ernaar echte partnerschappen op te bouwen met onze wederverkopers, distributeurs en technologiepartners. Wij streven ernaar relaties te kweken die onze zakelijke partners veranderen in ware kampioenen van ons merk, die sterk in onze producten geloven en die het belang voor hun klanten erkennen.

Waarom we de beste zijn

Wij zijn toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfsoplossingen voor nieuwe regelgeving en nieuwe markten. Nooit tevreden bij stilstand, we zijn continu bezig met het beoordelen van het landschap om nieuwe mogelijkheden te vinden die u helpen uw bedrijf te verbeteren. Ons ontwikkelingsteam is ongelooflijk snel, ze voegen continu nieuwe printerdrivers en softwarefuncties toe om u een voorsprong te geven.

Elke dag brengen we onze richtwaarden in de praktijk, van onze interacties met onze klanten en zakelijke partners tot onderlinge interacties. We zijn trots op het werk wat we doen en zijn gepassioneerd over onze missie: onze positie als toonaangevend in etikettenontwerp, afdrukken en bedrijfssoftware voor etiketteringsbeheer vast houden.

Onze richtwaarden

De cultuur bij TEKLYNX is gebaseerd op vijf richtwaarden. Alle medewerkers leren deze waarden en brengen ze in de praktijk door onze manier van zaken doen en door de manier waarop wij interageren met elkaar en met onze klanten.

  • Teamwerk - we werken samen om ons doel te bereiken.
  • Focus op de klant - we plaatsen de klant centraal bij alles wat we doen.
  • Technische innovatie - we streven ernaar ons bedrijf te laten groeien door technisch toonaangevend te zijn, als bedrijf en als individuen.
  • Waarde - door waarde te creëren voor onze klanten, creëren we duurzame lange termijnwaarde voor onze klanten en partners.
  • Eerlijkheid - de integriteit wordt nooit aangetast.